AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλα τα tips για το look της Ντορέττας Παπαδημητρίου από το Νικόλα Βιλλιώτη

Ο τελικός του Dancing With The Stars ολοκληρώθηκε χθες και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ησαϊας Ματιάμπα. Το show φαντασμαγορικό, οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μα εμείς μετά το τέλος δεν μπορούσαμε να περιμένουμε, έπρεπε να μάθουμε τα απάντα για τα υπέροχα vague κύματα στα μαλλιά της απαστράπτουσας Ντορέττας Παπαδημητρίου. Τηλεφωνήσαμε λοιπόν στον αγαπημένο μας Νικόλα Βιλλιώτη ο οποίος και επιμελήθηκε το look της βραδιάς (και κάθε βραδιάς στο Dancing with the Stars) ώστε να μάθουμε λεπτομέρειες.

Δείτε εδώ το look της Ντορέττας από τον τελικό του Dancing with the Stars

«Τα μαλλιά της Ντορέττας είναι τέλεια και δεν χρειάζονται ποτέ πολλά» μας είπε και συνέχισε: «Για τη μεγάλη βραδιά, και εξαιτίας του φορέματός της, επιλέξαμε ένα κλασσικό χτένισμα που της πηγαίνει πολύ». «Για να το δημιουργήσουμε, χωρίσαμε τα μαλλιά με κάθετες χωρίστρες σε μεγάλες τούφες και έπειτα τα περάσαμε με ένα μεγάλο σίδερο δημιουργώντας μεγάλες μπούκλες. Έπειτα τυλίξαμε την κάθε τούφα με clips και τις αφήσαμε να σταθεροποιηθούν. Λίγο πριν το live, λύσαμε τις μπούκλες και χτενίσαμε απαλά με μια τρίχινη βούρτσα τελειώνοντας με λίγη λακ. Το μυστικό ωστόσο ήταν το βούρτσισμα προς τα πάνω. Δεν θέλαμε τα μαλλιά να γλείφουν το πρόσωπο, θέλαμε να δημιουργήσουμε όγκο γύρω από το στεφάνι κι έτσι χτενίζαμε μόνο προς τα πίσω ώστε να μείνει το πρόσωπο ελεύθερο».

Δείτε εδώ τα καλύτερα looks της Ντορέττας από το green room

Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο, καθόλου στυλιζαρισμένο και φίνο όπως άλλωστε κάθε look που επιμελούνται τα μαγικά χέρια του Νικόλα. Η Ντορέτα έλαμπε πιο όμορφη από ποτέ κι εμείς επιστρατεύσαμε ήδη το ψαλίδι και άπειρα clips ώστε να το αντιγράψουμε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα