Αποκλειστικό: Ο διάσημος hairstylist Χρήστος Μπαϊραμπάς μας δίνει το πιο hot tip για το χειμώνα

Ο Χρήστος Μπαϊραμπάς είναι ίσως ο πιο γλυκός, ευχάριστος και fun to work with hairstylist του χώρου. Είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του για το επόμενο beauty project του InStyle (για το οποίο δεν μπορούμε να σας πούμε τι-πο-τα) και τον ρωτήσαμε αν έχει ένα tip να μας δώσει για φέτος το χειμώνα.

«Υφή. Φέτος τα μαλλιά θέλουν υφή και όγκο. Εμένα μου αρέσει και το ματ αποτέλεσμα, αυτό που μοιάζει σαν να σηκώθηκες μόλις από το κρεβάτι και ο ιδανικός τρόπος για να το πετύχεις είναι η πούδρα μαλλιών. Συγκεκριμένα η Pret a Powder του Bumble & Bumble» μας είπε και θυμηθήκαμε πως η συγκεκριμένη πούδρα μας είχε βοηθήσει πολύ και με τη λιπαρότητα στα μαλλιά.

bairabas tips mallia bumble

«Είναι τέλεια. Κάνει τα μαλλιά ματ, φυσικά απορροφά τη λιπαρότητα αν δεν είστε λουσμένη μα πάνω από όλα δίνει όγκο και υφή. Εγώ προτείνω να την περάσετε από τη ρίζα ως και τις άκρες. Στις άκρες συγκεκριμένα είναι που δίνει το πιο ωραίο αποτέλεσμα, αυτό τον διαχωρισμό στις τούφες» είπε και ζητήσαμε περισσότερες λεπτομέρειες…

xristos poudra mallia

«Απλά βάλτε λίγη στα χέρια σας ή απευθείας στα μαλλιά και κάντε απαλό μασάζ με τα δάχτυλα, η πούδρα θα κάνει τα υπόλοιπα. Γι’ αυτό είναι ιδιοφυές προϊόν, γιατί λειτουργεί μόνο του και αναδεικνύει τη φυσική κίνηση των μαλλιών δίνοντας παράλληλα όγκο» μας είπε. Κι αν δεν την έχουμε τι γίνεται; «Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο ταλκ αλλά πολύ, πολύ λίγο, κυρίως αν είστε πολύ μελαχρινές. Οι ξανθές δεν έχουν πρόβλημα αλλά το ταλκ μπορεί να φανεί αν πέσει υπερβολική ποσότητα στις μελαχρινές».

xristos bairabas tip mallia

Έχουμε και λέμε λοιπόν, φέτος το χειμώνα τα μαλλιά με υφή και όγκο είναι Must και πάρα πολύ εύκολα να τα παοκτήσουμε! Για περισσότερα tips από τον υπέροχο Χρήστο μείνετε συντονισμένες και για να δείτε το super beauty project στο οποίο συνεργαστήκαμε δεν έχετε παρά να περιμένετε το επόμενο τεύχος του InStyle στα περίπτερα.

Ευχαριστούμε Χρήστο! You rock!

Δείτε ακόμα: 

Γιατί οι πούδρες μαλλιών είναι η νέα μανία στο styling;

Αυτές οι 4 μάσκες είναι ό, τι χρειάζονται τα μαλλιά σας μετά το καλοκαίρι

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα