ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Χρήστος Μπαϊραμπάς μας αποκαλύπτει τα μυστικά για τα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα

«Η Ελένη περιποιείται γενικά τα μαλλιά της και της αρέσει να τα φροντίζει» μας είπε ο Χρήστος Μπαϊραμπάς, προσωπικός της hairstylist, ο οποίος χρησιμοποιεί κυρίως ενυδατικά προιόντα  για τη διατήρηση της καλής ποιότητας των μαλλιών της.

 

Για την περιποίησή τους χρησιμοποιεί το σαμπουάν Penetraitt  της Sebastian και την αντίστοιχη μάσκα για επιπλέον ενυδάτωση ενώ για τα χτενίσματα της Ελένης Φουρέιρα δεν παραλείπει ποτέ το Invisible Οil Primer και το Invisible Oil Spray της Bumble & Bumble. Ακόμη, χρησιμοποιεί προϊόντα με μετάξι για εκπληκτικά απαλό αποτέλεσμα.

bairabas foureira

Όπως μάθαμε από το τηλεφώνημα, αυτή την περίοδο η sexy τραγουδίστρια έχει υιοθετήσει τα ίσια μαλλιά, τα οποία αγαπά ιδιαίτερα, αλλά με χαλαρούς κυματισμούς εμπνευσμένα από την Brigitte Bardot σε μία αρκετά πιο σύγχρονη και μοντέρνα εκδοχή.

eleni foureira

 

Το χρώμα των μαλλιών της είναι ξανθό- μπεζ στους τόνους της άμμου, διατηρεί όμως πιο σκούρα τη ρίζα απαντώντας στην τωρινή τάση στα μαλλιά. Ποιό είναι όμως το προιόν που δεν συμπαθεί καθόλου η Ελένη Φουρέιρα; Ο Χρήστος Μπαϊραμπάς μας εκμυστηρεύτηκε ότι δεν είναι καθόλου φαν της λακ την οποία δεν χρησιμοποιεί καθόλου.

Εμείς ψηφίζουμε υπέρ της Ελένης και φυσικά λατρεύουμε τα μαλλιά της. Εσείς τι γνώμη έχετε;

Δείτε ακόμα:  

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα