Αποκλειστικό: Ο celebrity hairstylist Βασίλης Στρατηγός μας μιλά για το καρέ της Emma Stone

Ο Βασίλης Στρατηγός δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Είναι ο hairstylist που εμπιστεύονται οι star για το κούρεμά τους και ο πλέον αρμόδιος για να μας μιλήσει για το πιο Hot κούρεμα της σεζόν: το καρέ. Αφορμή για την κουβέντα μας στάθηκε η πρόσφατη εμφάνιση της Emma Stone με αυτό το απίστευτο κυματιστό καρέ με αφέλειες.

«Στη συγκεκριμένη φωτογραφία της Εmma Stone βλέπουμε ένα κούρεμα το οποίο ξεφεύγει από τη συνηθισμένη εικόνα του κλασικού κουρέματος καρέ. Είναι πιο ανέμελο πιο χαλαρό με αφέλειες και πιο μποέμ γενικά διάθεση. Οι αφέλειες του δίνουν μια πιο updated άποψη που ταιριάζει στις σύγχρονες γυναίκες» μας είπε ο Βασίλης και αμέσως απορήσαμε: Ταιριάζουν σε όλες οι αφέλειες;

«Ο συνδυασμός του καρέ με αφέλειες είτε σε ίσια είτε σε σπαστά μαλλιά ταιριάζει συνήθως σε γυναίκες με μεγάλο μέτωπο και σε γυναίκες οι οποίες έχουν μακρύ πρόσωπο γενικότερα ώστε να μειώνεται η απόσταση μεταξύ μετώπου κ πηγουνιού. Οι αφέλειες επίσης είναι μια καλή λύση αν θέλουμε το κούρεμα αυτό να φαίνεται πιο χαλαρό σε σπαστά μαλλιά και πιο νεανικό».

emma stone bob vasilis stratigosΌλα ωραία, αλλά τι γίνεται αν έχουμε λεπτά και άτονα μαλλιά χωρίς όγκο; Είναι το καρέ κατάλληλο για εμάς; «Το καρέ είναι ένα διαχρονικό κούρεμα. Σε μαλλιά ίσια και λεπτά καλό είναι να είναι αυστηρά κουρεμένο χωρίς αφέλειες και φυλαρισμενες άκρες. Σε μαλλιά πιο πυκνά θα πρέπει να κουρεύεται σε διαβαθμίσεις η να έχει φυλαρισμενες άκρες ώστε να έχει κίνηση και τον σωστό όγκο στα σωστά σημεία. Οι αφέλειες επίσης σε αυτή την περίπτωση, είναι μια σωστή λύση» μας είπε ο Βασίλης και συνειδητοποιήσαμε πως το καρέ δεν είναι ίδιο για όλες.

Και τι γίνεται με το styling; Είναι όντως τόσο δύσκολο όσο το φανταζόμαστε; Apparently not αρκεί να ακολουθήσετε τις απλές συμβουλές του Βασίλη Στρατηγού: «Οι γυναίκες με ίσια μαλλιά θα πρέπει να χρησιμοποιούν προϊόντα styling που αυξάνουν τον όγκο ή που χαρίζουν λάμψη. Εκείνες που έχουν πιο πυκνά μαλλιά θα πρέπει να χρησιμοποιούν προϊόντα λείανσης ή για κίνηση».

Μια τελευταία απορία μας είχε μείνει, ποιο είναι το ιδανικό μήκος τελικά; Μακρύ; Κοντό; Ασύμμετρο; «Το καρέ σαν κούρεμα συναντάται σε πολλά μήκη και ιδανικό μήκος δεν υπάρχει γιατί εξαρτάται από το πρόσωπο και το μήκος του λαιμού της κάθε γυναίκας. Μπορεί να καταλήγει στους ώμους ή να φτάνει μέχρι κάτω από τα αυτιά. Μια συμβουλή μόνο, τα καρέ με μήκη μακρύτερα μπροστά και πιο κοντά στον αυχένα καλό είναι να αποφεύγονται από γυναίκες με πηγούνι που προεξέχει ή με μύτη μεγαλύτερη του κανονικού. Για εμένα, το πιο in fashion μήκος είναι αυτό που καταλήγει λίγο πάνω από τους ώμους».

Τι λέτε λοιπόν; Σας λύθηκαν οι απορίες; Εμάς σίγουρα ναι και τώρα φλερτάρουμε πιο έντονα από ποτέ με το ψαλίδι… Ευχαριστούμε Βασίλη, you’re the best!

Δείτε ακόμα:
Emma Stone: Δείτε τα καλύτερα looks από τις πρεμιέρες του Amazing Spider-Man 2
Τα ωραιότερα καρέ: Είναι το κούρεμα τα σεζόν και δείτε ποιες το έκαναν καλύτερα
Το νέο καρέ της Αγγελικής Ηλιάδη διά χειρός Δημήτρη Σταματίου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα