Αποκλειστικό DWTS5: Ποια υποψήφια δεν θα χορέψει στον τελικό μετά από τροχαίο ατύχημα;

Δείτε στο Peoplegreece.com ποια πρώην διαγωνιζόμενη δεν θα συμμετέχει στο show την Κυριακή.

Ο πέμπτος κύκλος του Dancing with the Stars ολοκληρώνεται αυτήν την Κυριακή και σίγουρα θα έχει πολλές εκπλήξεις. Οι δύο φιναλίστ του show, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Μορφούλα Ντώνα, θα αναμετρηθούν σε τρεις διαφορετικές χορογραφίες, εκ των οποίων η μία θα είναι πάνω στο ίδιο τραγούδι, δίνοντας για μια ακόμη φορά τον καλύτερο εαυτό τους με στόχο να κερδίσουν την απόλυτη βαθμολογία των κριτών και τις ψήφους του κοινού.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι celebrities που δοκίμασαν τις χορευτικές τους ικανότητες στο παρκέ θα βρεθούν και πάλι στο στούντιο για τον τελικό, ενώ ο νικητής του τέταρτου κύκλου, Ησαΐας Ματιάμπαθα επιστρέψει με μια μοναδική χορογραφία.

Ωστόσο, τα απρόοπτα δεν λείπουν ούτε από την τελευταία εκπομπή. Αρχικά να πούμε ότι ο Χρήστος Σπανόςδε θα χορέψει λόγω του τραυματισμού στο πόδι του. Από την άλλη, άλλο ένα όνομα δε θα βρίσκεται μαζί με τα υπόλοιπα πρόσωπα.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Σπανού, η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, δε θα δώσει το «παρών», καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε ένα σοβαρό τροχαίο στην περιοχή του Νέου Ψυχικού. Το αυτοκίνητό της είχε μεγάλη ζημιά ενώ η ίδια ταρακουνήθηκε πολύ, αν και δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Έτσι, η τραγουδίστρια ακύρωσε την εμφάνισή της στο DWTS5.

elissavet spanou people 69 tattoo

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μας, η Ελισάβετ Σπανού ήταν προγραμματισμένο να χορέψει με τον Γιούρι Ντιμιτρόφ (παρτενέρ της Μαίρης Συνατσάκη στο DWTS4) και όχι με τον Ηλία Λαδά, ο οποίος ήταν ο παρτενέρ της για όσα live έμεινε στο show. Λέγεται, ακόμα, ότι η σχέση των δυο τους είναι ιδιαίτερα ψυχρή και μάλιστα έχουν να μιλήσουν από την αποχώρησή τους.

elisavet spanou

Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, η τραγουδίστρια και ο χορογράφος δεν θα βρεθούν στο πλατώ του Αντ1 το βράδυ της Κυριακής.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στην Ελισάβετ Σπανού περαστικά.

Λέτε να υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις στο τελευταίο επεισόδιο;

Διαβάστε ακόμα:

DWTS5: Δείτε τον καυτό χορό Ειρήνης Παπαδοπούλου και Κατερίνας Στικούδη

DWTS5: Οι λεπτομέρειες του look της Δούκισσας Νομικού στον ημιτελικό του show

Το κακό το μάτι: Ποιοι παίκτες δεν θα χορέψουν στο 11ο live του DWTS5 και γιατί

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα