Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο νέος συμπαρουσιαστής της Τατιάνας Στεφανίδου

Έξι ημέρες απομένουν για την πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου στη μεσημεριανή ζώνη του Star. Όπως είναι γνωστό, το κανάλι αποφάσισε φέτος να τοποθετήσει την εκπομπή της, Μία, απέναντι από εκείνη της Ελένης Μενεγάκη.

Έτσι, λοιπόν, η παρουσιάστρια, που για πολλούς δεν το βάζει εύκολα κάτω, αποφάσισε να ανακατέψει την τράπουλα, να… μοιράσει φύλλο, να κάνει αλλαγές και να προσθέσει στην εκπομπή της «πινελιές» που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, η Τατιάνα επέλεξε να έχει στο πλευρό της τον Γιώργο Παπαϊωάννου, ο οποίος διετέλεσε στο παρελθόν διευθυντής σύνταξης σε περιοδικό του ομίλου Λυμπέρη. Το εξαιρετικό χιούμορ, οι καυστικές ατάκες του (άλλωστε είναι γνωστός στον κόσμο του twitter) και η διεκπεραιωμένη- «με το γάντι»- άποψή του για τα θέματα φαίνεται ότι ήταν τα στοιχεία που έκαναν την Τατιάνα να επιθυμεί να τον έχει στην εκπομπή της για την περισσότερη ώρα που διαρκεί.

Tatiana-Stefanidou-Peoplegreece, sumparousiastis

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει καθοριστεί η ακριβής ομάδα που θα πλαισιώνει την παρουσιάστρια στο νέο της επαγγελματικό βήμα. Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο σεφ που επιλέχθηκε και θα ετοιμάζει τις καθημερινές λιχουδιές είναι ένα φρέσκο πρόσωπο που θα κάνει τους λάτρεις της μαγειρικής να «κολλήσουν» στην οθόνη.

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν πολλές ακόμα ενότητες που θα ολοκληρώνουν την εκπομπή και, αδιαμφισβήτητα, θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στο ολοκαίνουριο εγχείρημα της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τελικά μήπως το κεντρικό σύνθημα του trailer«Μία για όλα και όλες για Μία» νοηματοδοτούσε το ότι «ΜΙΑ εκπομπή για ΟΛΑ τα θέματα και ΟΛΕΣ οι ενότητες θα συνθέσουν ΜΙΑ εκπομπή»;

Ας δούμε και μια φωτογραφία από το σκηνικό που ετοιμάζεται:

Tatiana-Stefanidou-Peoplegreece, sumparousiastis

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Τατιάνα Στεφανίδου: «Ο Νίκος είναι ο ψυχαναλυτής μου»

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτει στο People τη συνεργασία που τη ζόρισε πολύ

Τατιάνα Στεφανίδου: Θα σχεδιάσει την δική της συλλογή ρούχων

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα