Αποχαιρετήστε τα: Σε ποια beauty λάθη να πείτε αντίο το 2015

Η beauty editor μας τρώει τα νύχια της, η αρχισυντάκτριά μας δεν ξεβάφεται καλά, η fashion editor μας δεν κουρεύεται… κι εμείς κάνουμε λάθη, όλες κάνουμ ελάθη και πολλες φορές βαριόμαστε. Φέτος όμως ξεκινάμε τη χρονιά δυναμικά, σταματάμε να είμαστε αναβλητικές, δίνουμε τέλος στις δικαιολογίες και ανακεφαλαιώνουμε τη λίστα με τα beauty resolutions που έχουμε τα τελευταία χρόνια.

Φέτος θα τα πετύχουμε. Φέτος θα πούμε αντίο στα παρακάτω για τα καλά.

lathi pou afinoum episo beauty trome nixia

Σταματάμε να τρώμε τα νύχια μας
Είναι άσχημο, ανθυγιεινό και απαίσιο. Τα συχνά μανικιούρ βοηθούν αλλά το μεγαλύτερο ρόλο παίζει η θέληση και φέτος θέλουμε όμορφα νύχια με τα πιο Hot χρώματα. Για να το καταφέρουμε το θυμίζουμε στον εαυτό μας κάθε φορά που το δάχτυλο πλησιάζει το στόμα και κλείνουμε συχνά μανικιούρ για να λυπόμαστε να χαλάσουμε τα χέρια μας. Δεν θέλετε να ξοδευτείτε με μανικιούρ κάθε εβδομάδα; Κανένα πρόβλημα, με ένα κλικ εδώ θα μάθετε να κάνετε μόνες σας.

lathi pou afinoum episo beauty spame spirakia

Δεν ξανασπάμε σπυράκια
Για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Τα σπυράκια είναι πειρασμός αλλά –όπως σας έχουμε τονίσει επανειλημμένα- είναι ό, τι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε. Τα αφήνουμε λοιπόν στην ησυχία τους να κάνουν τον κύκλο τους και δένουμε τα χέρια μας αν χρειαστεί. Δείτε εδώ περισσότερα tips για να μην χρειαστεί να τα ξαναπειράξετε.

lathi pou afinoum episo beauty seasons

 

Δεν βάζουμε την ίδια κρέμα χειμώνα-καλοκαίρι
Οι εποχές αλλάζουν το ίδιο και οι απαιτήσεις της επιδερμίδας μας. Άλλες ανάγκες έχει το δέρμα μας τη μια εποχή και άλλες την άλλη. Διαλέγουμε λοιπόν τη χειμερινή και τη θερινή μας κρέμα και φροντίζουμε να τις χρησιμοποιούμε όταν και όπως πρέπει.

lathi pou afinoum episo beauty ntemakigiaz

 

Κάνουμε ντεμακιγιάζ ΚΑΘΕ βράδυ
Ακόμα και μεθυσμένες, ακόμα και με παγωμένο νερό. Το ντεμακιγιάζ θα κάνει όλη τη διαφορά για το δέρμα μας και αυτή τη χρονιά θα γίνει το φετίχ μας. Δεν θα μείνει ίχνος μάσκαρα και μέικαπ στο δέρμα μας πριν τον ύπνο.

lathi pou afinoum episo beauty antiliako

 

Φοράμε αντηλιακό ΚΑΘΕ μέρα
Ο καρκίνος του δέρματος δεν είναι παιχνίδι όπως δεν είναι παιχνίδι η φωτογήρανση, οι πανάδες και η υγεία μας. Φοράμε αντηλιακό λοιπόν πάντα, κάθε μέρα ακόμα και το χειμώνα, ακόμα και με συννεφιά και βροχή.

 lathi pou afinoum episo beauty kourema

Κουρευόμαστε συχνά
Δεν εννοούμε να κόβετε εκατοστά επί εκατοστών κάθε μήνα αλλά ένα καθάρισμα στις άκρες επιβάλλεται για τη καλή υγεία και εμφάνιση των μαλλιών. Βασικά, αυτό το καθάρισμα είναι που θα κάνει όλη τη διαφορά.

lathi pou afinoum episo beauty the end

Και μιας που κάνουμε τα resolutions μας βάζουμε στόχο να πάμε επιτέλους γυμναστήριο (που το πληρώνουμε έτσι κι αλλιώς) και να αρχίσουμε να τρώμε καλύτερα. Here’s hoping…

Δείτε ακόμα:

Επτά τρόποι για να τηρήσετε τα Beauty New Year’s Resolutions σας

Οι New Year’s Beauty Resolutions των Ελληνίδων σταρ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα