Από τον Gabbana στον Dolce με αγάπη: Η επιστολή αγάπης του σχεδιαστή στον πρώην σύντροφό του

Μπορεί ο Stefano Gabbana και ο Domenico Dolce, να ήταν ζευγάρι για σχεδόν 20 χρόνια, ωστόσο το σχεδιαστικό δίδυμο έχει ξεκάθαρα παραμείνει κοντά. Τόσο κοντά που ο Gabbana έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στον συνεργάτη του, Domenico, στο πλαίσιο της έναρξης της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου και του επικείμενου «Festival delle Lettere», όπως επιβεβαίωσε η εφημερίδα Corriere Del Sera. Το γράμμα αλλά και άλλες αντίστοιχες επιστολές που έχουν γράψει διάσημοι Ιταλοί ηθοποιοί στους πρώην συντρόφους τους θα διαβαστούν στις 3 Οκτωβρίου.

Διαβάστε παρακάτω την ανοιχτή επιστολή:

«Αγαπητέ Domenico,

Δεν σου έχω γράψει ποτέ κάποιο γράμμα. Ίσως γιατί δεν χρειάζονταν ποτέ πολλά λόγια ανάμεσα μας. Πάντα καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλο με ένα βλέμμα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που σου γράφω και οφείλω να ομολογήσω πως μου φαίνεται πολύ περίεργο.

Κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων, η ανταλλαγή προτάσεων ήταν τόσο γρήγορη, σαν ένα παιχνίδι ping pong: Ξεκινούσα να λέω κάτι και το τελείωνες εσύ, εξέφραζες μία ιδέα σου και πριν την ολοκληρώσεις σε διέκοπτα και την τελείωνα εγώ.

Όλα είναι διαφορετικά με ένα στυλό κι ένα κομμάτι χαρτί, οι λέξεις είναι πιο δύσκολες, έχουν μία βαθύτερη αξία που θα παραμείνει για πάντα μοναδική, όπως ήσουν και θα είσαι εσύ για εμένα.

Δημιουργήσαμε τον οίκο Dolce & Gabbana από το μηδέν και με τη δύναμη της αγάπης μας πετύχαμε ό,τι θέλαμε. Υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον καταφέραμε να ξεπεράσουμε πολλές δυσκολίες και προκαταλήψεις. Ακόμα και σήμερα, χάρη σε αυτά τα συναισθήματα θα συνεχίσουμε να είμαστε ευτυχισμένοι. Είσαι η οικογένεια μου. Πολλά χρόνια πέρασαν από τότε που άκουσα πρώτη φορά τη φωνή σου στο τηλέφωνο, όλα έχουν αλλάξει και όλα είναι ίδια.

Η αγάπη που ένιωσα τότε μεταμορφώνεται μέχρι σήμερα και συνεχίζει να μου χαρίζει όμορφα συναισθήματα. Είσαι και θα είσαι για πάντα μοναδικός στη ζωή μου, ακριβώς όπως και η επιστολή που σου γράφω.

Σ’ αγαπώ,

Stefano».

Διαβάστε ακόμη: 

Shop it! Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε την ωραιότερη full skirt

Τι συμβαίνει με την υγεία της εγκυμονούσας Kate Middleton;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα