Από την πόλη στο νησί: Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το ιδανικό φόρεμα
NDP

Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στο τέλος της άνοιξης τόσο περισσότερο ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις. Ήλιος, θάλασσα και χαλάρωση μας περιμένουν και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα για να έρθει η στιγμή που θα μπούμε σε πλοίο.

Μέχρι να φτάσει εκείνη η στιγμή βέβαια, έχουμε να κάνουμε κάποιες προετοιμασίες. Μαγιό, beachwear, ρούχα και παπούτσια. Οι περισσότερες γυναίκες ξεφυλλίζουμε ήδη περιοδικά μόδας και κάνουμε clicks σε sites για να ενημερωθούμε τόσο για τις τάσεις όσο και για το που μπορούμε να βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε.

Αν υπάρχει κάτι που μας ενθουσιάζει όμως, αυτό είναι να βρίσκουμε κομμάτια που μπορούμε να φορέσουμε τόσο στην πόλη όσο και στο νησί. Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα φόρεσε ένα maxi αέρινο φόρεμα, ιδανικό τόσο για την πόλη όσο και για το νησί. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια στο νησί των ανέμων να φορά ένα maxi φόρεμα με έντονα μοτίβα, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα suede ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία μαύρη δερμάτινη τσάντα.

Ένα maxi φόρεμα πρέπει να υπάρχει στη συλλογή μας καθώς μπορούμε να το φορέσουμε με άπειρους τρόπους. Από το πρωί στο νησί με  σανδάλια μέχρι το βράδυ με ψηλοτάκουνα πέδιλα, αλλά και στην πόλη είτε με sneakers είτε με loafers.

NDP
NDP

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα