Αντώνης Ρέμος – Δέσποινα Βανδή: «Μάγεψαν» στο pre-opening party πριν την πρεμιέρα τους!

Αντώνης Ρέμος – Δέσποινα Βανδή: «Μάγεψαν» στο pre-opening party πριν την πρεμιέρα τους!


View this post on Instagram

Από αυτήν την Παρασκευή πια οι νύχτες μας παίρνουν χρωμα! @aremovic ❤️

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Μία μικρή αλλά πλούσια «γεύση» του προγράμματος που έχουν ετοιμάσει παρουσίασαν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, στο pre-opening party που έγινε στο «Αθηνών Αρένα», λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα τους, αυτή την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου!

Οι δύο καταξιωμένοι και αγαπημένοι καλλιτέχνες υποδέχθηκαν φίλους, δημοσιογράφους και θαυμαστές το βράδυ της Τρίτης, στον εντυπωσιακό χώρο του νυχτερινού κέντρου και τους «ταξίδεψαν» παρουσιάζοντας επί σκηνής μοναδικά ντουέτα.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι από την Panik Records, ο Αντώνης, με την χαρακτηριστική του αμεσότητα και τις δεκάδες επιτυχίες, ενώνει τις δυνάμεις του και τη φωνή του με την πολυτάλαντη και δυναμική Δέσποινα, η οποία επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο sold out μιούζικαλ «Mamma Mia!».

Ο Αντώνης Ρέμος με τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο

Ερμηνεύοντας προσωπικές τους επιτυχίες και άλλα αγαπημένα τραγούδια, Αντώνης και Δέσποινα «μάγεψαν» τους παριστάμενους με την μοναδική τους σύμπραξη και την «εκρηκτική» τους χημεία, δηλώνοντας έτοιμοι να αφήσουν τη «σφραγίδα» τους στην αθηναϊκή διασκέδαση τη φετινή σεζόν, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μουσική έπαιξε ο DJ Αντώνης Δημητριάδης. Στο σχήμα συμμετέχουν επίσης οι Κρυσταλλία, Τάνια Μπρεάζου και Στεφανία Ρίζου.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα