Αντώνης Λουδάρος: Έπινε μόνο υγρά για να αδυνατίσει

Δεν υπάρχουν σούπερ δίαιτες. Ούτε αστραπιαία προγράμματα που μπορείτε να ακολουθήσετε πιστά και να χάσετε πολλά κιλά, χωρίς να τα ξαπανάρετε ποτέ.

Αυτό αποδεικνύει η περίπτωση του Αντώνη Λουδάρου. Ο ηθοποιός από μικρός έδινε μάχη με τα κιλά του. Δοκίμασε πολλά, αλλά τελικά μεγαλώνοντας κατάλαβε πως θα απαλλαγεί από αυτά μόνο αν υιοθετήσει μια υγιεινή διατροφή, χωρίς ακρότητες και υστερίες.

Σήμερα αποτελεί ένα υγιές πρότυπο και παράδειγμα για όλους τους εκπροσώπους του αντρικού πληθυσμού που θέλουν να αποκτήσουν μια λεπτή σιλουέτα. O ηθοποιός έχει παραδεχτεί μάλιστα σε συνέντευξή του τα διατροφικά λάθη του παρελθόντος.

«Έχω κάνει απίστευτες βλακείες. Όταν ήμουν 20 χρονών, ήθελα τόσο πολύ ν’ αδυνατίσω, που αποφάσισα να σταματήσω να τρώω. Για ένα μήνα, έπινα μόνο υγρά, με αποτέλεσμα ο οργανισμός μου να μην λαμβάνει τις βιταμίνες που χρειάζονταν, και να αρχίσουν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Τότε ήταν που ταρακουνήθηκα και κατάλαβα ότι η πράξη αυτή ήταν καθαρή αυτοχειρία», δήλωσε ο ηθοποιός στο.

Όπως παραδέχεται, ο πιο σωστός τρόπος για να αδυνατίσει κάποιος είναι μια ισορροπημένη διατροφή. «Το μυστικό για να αποκτήσεις μια λεπτή σιλουέτα, είναι να ακολουθήσεις αποκλειστικά μια υγιεινή διατροφή, τρώγοντας πολλά και μικρά γεύματα. Όταν το έκανα, έχασα αρκετά κιλά, και κατάφερα μάλιστα να φορέσω παντελόνι νούμερο 36».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα