Antonia Karra: Τα braided bracelets που ξεχωρίσαμε

Η Αντωνία Καρρά είναι μια νέα Ελληνίδα σχεδιάστρια που κλείνει στις δημιουργίες της τα χρώματα, την ενέργεια και τη διάθεση που μας ξυπνά ένα ζεστό πρωινό σε ένα νησί ή πιο απλά, μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα.

Έχοντας διδαχτεί την τέχνη του πλεξίματος από τη γιαγιά της, απ’ όταν ήταν ακόμα παιδί, η ίδια σχεδιάζει σήμερα τις δικές της συλλογές κοσμημάτων, που αποτελούνται από μοναδικά χειροποίητα βραχιόλια, κατασκευασμένα από φυσικά υλικά και σε μια πλούσια παλέτα χρωμάτων – η οποία συμπεριλαμβάνει από τις πιο σκούρες μέχρι τις πιο έντονες αποχρώσεις – εμπνευσμένη από τη φύση, τις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις αλλά και τις αναζητήσεις της σε ολόκληρο τον κόσμο.

ANTONIA KARRA

Τα στοιχεία από διαφορετικές και φαινομενικά ασύνδετες κουλτούρες «πλέκονται» μεταξύ τους και γίνονται το βασικό χαρακτηριστικό των συλλογών της, που τις κάνουν ξεχωριστές και τους προσδίδουν έναν νεανικό, μποέμ αέρα ικανό να παρασύρει ακόμα και τα πιο απλά μας σύνολα.

Φορέστε τα ένα – ένα με τζιν και t-shirts ή πολλά μαζί συνδυασμένα με boho φορέματα και maxi φούστες.

Για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις νέες συλλογές αλλά και για το που μπορείτε να τις βρείτε, επισκεφθείτε το antoniakarra.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα