Αντίο ξηροδερμία, hello ενυδάτωση: Βρήκαμε τις πιο απολαυστικές κρέμες και λοσιόν σώματος

Η άνοιξη, σχεδόν αυτόματα, συνοδεύεται από μεγάλες αλλαγές στη διάθεση και το κέφι μας. Η ανάγκη για περιποίηση και ενυδάτωση του σώματός μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ και το bioten, με τις νέες σειρές bodylotions και bodycreams, έρχεται να μας χαρίσει απαλή επιδερμίδα με λάμψη που διαρκεί.  Η σειρά bioten body lotions έχει υπέροχες υφές και αποτελείται από έξι εκλεπτυσμένα αρώματα που έχουν έρθει να μας συναρπάσουν. Η μοναδική τους φόρμουλα αποτελείται από συστατικά φυσικής προέλευσης (κατά 90%), ενώ όπως όλα τα προϊόντα του bioten είναι paraben, paraffin και colorants free (0%). Τα bioten body lotions προσφέρουν ενυδάτωση που διαρκεί για 48 ώρες και απευθύνονται σε όλους τους τύπους δέρματος.

bioten
Ποια είναι η ιδανική σειρά για εσάς;
Η Supreme Hyaluronic, με βασικό του συστατικό το υαλουρονικό, είναι η ιδανική επιλογή για τις ξηρές επιδερμίδες. Τολμήστε το!
Η Supreme ΝutriOil με 100% φυσικό έλαιο αμυγδάλου και μέλι, θα κάνει ακόμα και τις πιο ξηρές επιδερμίδες απαλές σε κάθε άγγιγμα.
Η Beloved Coconut είναι τέλεια για όλες εσάς που θέλετε μια νότα εξωτισμού στην ενυδάτωσή σας. 100% φυσικά έλαια Καρύδας, buriti και marula oils θα κάνουν το δέρμα σας πιο απαλό από ποτέ.
Η Beloved Vanilla θα ενθουσιάσει εσάς που έχετε αδυναμία στα κλασικά αρώματα, καθώς έχει ως βασικό συστατικό του την 100% φυσική βανίλια.
Η Beloved Cocoa απευθύνεται για τους λάτρεις της σοκολάτας! 100% φυσικό Βούτυρο Κακάο και έλαιο Macadamia θα μετατρέψουν την ενυδάτωσή σας σε μία απολαυστική σοκολατένια εμπειρία.
Η Bodyshape Firming, εκτός από ενυδάτωση, θα βελτιώσει ορατά την όψη του δέρματός σας σε μόλις επτά ημέρες, χάρη στο 100% φυσικό πράσινο καφέ και το lipo-detox.
Ολόκληρη η σειρά bioten bodylotions είναι διαθέσιμη σε κομψές πρακτικές συσκευασίες των 250 ml, ενώ τα supremehyaluronic και belovedvanilla είναι επίσης διαθέσιμα σε πρακτική και οικονομική συσκευασία με αντλία των 400 ml.bioten-beloved-vanilla
Το bioten όμως δεν σταματά εδώ! Ψάχνοντας λύσεις για τις γυναίκες που έχουν ανάγκη για πραγματικά έντονη ενυδάτωση, δημιούργησε τη σειρά bioten bodycreams. Τα body creamsέχουν πιο παχύρευστη υφή και είναι ιδανικά για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες. Η φόρμουλά τους είναι κατά 83% φυσικής προέλευσης, είναι parabenfree(0%) και προσφέρουν ενυδάτωση που διαρκεί για 48 ώρες. Είναι διαθέσιμα σε τρία μοναδικά αρώματα, Supreme Hyaluronic, Beloved Vanilla και Beloved coconut ενώ η συσκευασία-βαζάκι των 250 ml θα βρει άμεσα τη θέση που της ανήκει στο μπάνιο σας. BIOTEN-Bodycream-Jar-CoconutΘα τα βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών και στα super-market.
Βρείτε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν στο biotencosmetics.com

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα