Αντίο στρες και κουρασμένη όψη μαζί; Κι όμως γίνεται!

 homepage, darphin, chrysa darsakliΕδώ Χρύσα, beauty editor του InStyle.gr και θα σας μιλήσω λίγο για την καθημερινότητά μου – ναι, υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για να το κάνω, just keep reading.

Χτυπάει το ξυπνητήρι, τρέχω να ετοιμαστώ, να φτάσω στη δουλειά, να τελειώσω όλες τις υποχρεώσεις της ημέρας, να βγάλω βόλτα τον σκύλο μου, να μαζέψω λίγο το σπίτι, να δω και τους φίλους μου – δεν θέλει πολύ για να καταλήξω στο κρεβάτι το βράδυ με τόσο στρες που δεν με αφήνει να κοιμηθώ. Ξέρω πως δεν είμαι μόνη σε αυτό και πως κατά πάσα πιθανότητα εσείς θα έχετε μία ακόμα πιο «γεμάτη» καθημερινότητα από εμένα, οπότε είμαι σίγουρη πως θα έχετε παρατηρήσει ότι το στρες δημιουργεί και μία γενικότερη όψη κούρασης και ατονίας στην εμφάνισή μας.

Θα κάνω ένα pause σε αυτό το σημείο για να παραδεχτώ πως το καλό κομμάτι της δικής μου δουλειάς είναι το γεγονός πως ενημερώνομαι για όλα τα νέα προϊόντα ομορφιάς και φυσικά έχω την ευκαιρία να τα δοκιμάσω, ώστε να διαπιστώσω αν όντως πραγματοποιούν αυτά που υπόσχονται. Όχι, δεν περνούν όλα το «τεστ», αλλά αυτά που τα καταφέρνουν, φροντίζω να τα προμηθεύομαι ξανά και ξανά. Και την πιο πρόσφατη ανακάλυψή μου –πιστέψτε με- θα θέλετε να την αποκτήσετε και εσείς.

Γιατί πείτε μου, πόσα προϊόντα μπορούν να σας κάνουν να χαλαρώσετε στη στιγμή και ταυτόχρονα να σας κάνουν να δείχνετε ακόμα πιο όμορφες και λαμπερές; Όχι, πολλά, το ξέρω. Αλλά η νέα μάσκα Vetiver Stress Relief Detox Oil Mask της Darphin το καταφέρνει μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Η μάσκα αυτή έχει γίνει η δική μου αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου, μαζί με την χαλάρωση μπροστά από το τζάκι,  μία κούπα τσάι και ένα βιβλίο. chrysa darsakli, darphinΤι κάνει ακριβώς: H Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask είναι μία αναζωογονητική oil mask με υπέροχα χαλαρωτικό άρωμα, εμπλουτισμένη με πέταλα από Calendula και πολύτιμο μίγμα από Vetiver, Γαλλική Λεβάντα, Γεράνι και Μαντζουράνα. Όλα αυτά τα ιδιαίτερα συστατικά είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένα για να απομακρύνουν αμέσως την αρνητική επιρροή από το περιβάλλον, την καθημερινή πίεση και την έλλειψη ύπνου και να θρέψουν σε βάθος την επιδερμίδα, αφήνοντάς την λαμπερή, φωτεινή, ενυδατωμένη και απίστευτα απαλή. Trust me, θα γίνει και η δική σας αγαπημένη συνήθεια!chrysa darsakli, darphinΦυσικά, καθώς το στρες μπορεί να χτυπήσει κόκκινο και τις ώρες που δουλεύω (και οκ, είμαι beauty editor, αλλά δεν συνηθίζω να κυκλοφορώ με μάσκες στο πρόσωπο στο γραφείο), έχω μία ακόμα πρόταση για εσάς που με «νιώθετε» στο κομμάτι του στρες. Το νέο Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil της Darphin, είναι ένα μοναδικό essential oil με τη ίδια σύσταση και υπέροχο άρωμα της μάσκας, το οποίο μπορεί με μία μόνο σταγόνα να σας χαλαρώσει αμέσως.

Ο τρόπος εφαρμογής του είναι πολύ απλός και μπορείτε να τον δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

chrrysa darsakli, darphinΡίχνετε μία σταγόνα στα χέρια σας και ακολουθείτε τα εξής βήματα:

chrrysa darsakli, darphinΜασάζ τη βάση της παλάμης σε δεξιόστροφη κατεύθυνση στο αριστερό χέρι, και αντίστροφα αριστερόστροφη κατεύθυνση στο δεξί χέρι.

darphin, chrysa darsakliΑπαλό μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις στους κροτάφους.

IMG_1872Μασάζ με κυκλικές κινήσεις στη βάση του λαιμού. Στη συνέχεια πιέστε, με κινήσεις πάνω και κάτω κατά μήκος του λαιμού και τη βάση του.

darphinΜόλις ολοκληρώσετε αυτή την μίνι «ιεροτελεστία», θα νιώθετε πολύ πιο χαλαρές και ξεκούραστες. Και ναι, αν μπορώ εγώ να «ξεκλέψω» λίγα λεπτά για να την κάνω, τότε μπορείτε και εσείς. Ο εαυτός σας –και η επιδερμίδα σας- θα σας ευγνωμονούν!

Φωτογραφίες: Σπύρος Χαμάλης

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα