Αντίο στρες και κουρασμένη επιδερμίδα! Αυτά είναι τα προϊόντα που χρειάζεστε

maskΜε το καλοκαίρι και τις διακοπές να απέχουν πολύ ακόμα, δεν είναι δύσκολο να ζείτε σε ένα καθημερινό άγχος. Δουλειά, υποχρεώσεις, λίγος ελεύθερος χρόνος – όλα προστίθενται και εσείς καταλήγετε απίστευτα αγχωμένες. Αυτό δυστυχώς επηρεάζει και την επιδερμίδα σας, κάνοντάς την να δείχνει θαμπή, κουρασμένη και αφυδατωμένη.

Ναι, καλά καταλάβατε από τον τίτλο, εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και φυσικά θα σας αποκαλύψουμε ποια είναι τα δύο προϊόντα που θα βάλουν τέλος σε όλα τα παραπάνω προβλήματα.

Η νέα σειρά της Darphin, Stress Relief Detox, χαρίζει λάμψη, αφυπνίζει την επιδερμίδα, και μειώνει ορατά τις φθορές από το περιβάλλον. Επεκτίνοντας την συλλογή με τα Ελιξίρια Αιθερίων Ελαίων, τα δύο καινοτόμα προϊόντα, Vetiver Essential Oil Elixir και Vetiver Stress Relief Detox Oil Mask, η Darphin σας προσφέρει μία εμπειρία απόλυτης ηρεμίας και πολυτέλειας με ορατά αποτελέσματα. Οι φθορές από το περιβάλλον και η ένταση από την καθημερινή ζωή γίνονται διαχειρίσιμες και η επιδερμίδα δείχνει πιο υγιής, ενυδατωμένη και λαμπερή.InStyle_600x600sample

Μία δοκιμή θα σας πείσει! Μπορείτε πανεύκολα να παραγγείλετε την Vetiver Stress Relief Detox Oil Mask της Darphin με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα