Αντίο κυτταρίτιδα μέσα σε μία ώρα;
Pixel Formula

Ναι, το ξέρουμε πως σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουμε κυτταρίτιδα και ναι, κανονικά δεν θα έπρεπε να μας ενοχλεί τόσο η ύπαρξή της στα πόδια και τους γλουτούς μας, αλλά να που συμβαίνει. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως μισούμε το σώμα μας, αλλά αν μπορούμε να κάνουμε κάτι που θα μειώσει την όψη της και θα μας κάνει να νιώσουμε πιο άνετα στην παραλία, γιατί να μην το κάνουμε; Αυτό σκεφτήκαμε εμείς εδώ στο InStyle και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε έρευνα, ώστε να ανακαλύψουμε τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο να την εξαφανίσουμε. Και τον βρήκαμε στο Cellfina by Δημήτρης Δρακωτός.

«Όσες γυναίκες ταλαιπωρούνται από το πρόβλημα της κυτταρίτιδας, από τα ενοχλητικά εκείνα βαθουλώματα κυρίως στην περιοχή των γλουτών και των μηρών και την όψη φλοιού πορτοκαλιού, ξέρουν! Οι επαναλαμβανόμενες ενέσιμες θεραπείες με διάφορες ουσίες, τα μασάζ και η γυμναστική μπορεί να έχουν κάποια μικρά αποτελέσματα αλλά σίγουρα δεν λύνουν το πρόβλημα. Και το πρόβλημα δεν λύνεται γιατί δεν αντιμετωπίζεται η αιτία του. Κι όμως, μπορείς και θα εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ήρθε το Cellfina by Δημήτρης Δρακωτός #drdrakotos η μοναδική συσκευή με έγκριση από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων(FDA)για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και μάλιστα με μια μόνο συνεδρία, μίας ώρας στο ιατρείο.

Σε τι όμως είναι τόσο διαφορετική αυτή η συσκευή, ώστε πραγματοποιεί αυτά που καμία άλλη μέχρι τώρα δεν κατάφερε; Η απάντηση βρίσκεται στον τρόπο λειτουργίας της. Η συσκευή κόβει, με τη βοήθεια βελόνας που φέρει η ειδική κεφαλή, τα λεγόμενα ινώδη διαφραγμάτια που υπάρχουν σε κάθετη φορά κάτω από το δέρμα των γλουτών και των μηρών των γυναικών. Αυτά είναι οι μεγάλοι ένοχοι που δημιουργούν το ανάγλυφο και τα βαθουλώματα που βλέπουμε στο δέρμα, καθώς το τραβούν προς τα μέσα.

https://www.instagram.com/p/BuBnL9jHcMM/

Η συσκευή  μάλιστα είναι έτσι μελετημένη και προγραμματισμένη, ώστε αυτό να γίνεται με απόλυτα ελεγχόμενο τρόπο αφήνοντας μια λεία επιφάνεια. Η ελεγχόμενη αυτή διαδικασία που εξασφαλίζει η συσκευή του Cellfina είναι το γεγονός που εξασφαλίζει την επιτυχία του αποτελέσματος και διαφοροποιεί τη διαδικάσία από όποια απόπειρα διόρθωσης με χειροκίνητα μαχαιρίδια και βελόνες!

Μετά από μια πενταετία λειτουργίας στην Αμερικάνικη ήπειρο και στον Καναδά τα στατιστικά αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και μπορεί κανείς να πεί ότι τουλάχιστον για μια πενταετία το πρόβλημα διορθώνεται. Ενδεχομένως η διάρκεια να είναι ακόμα μεγαλύτερη».

Μάθετε περισσότερα για το Cellfina στο www.cellfina.com καθώς και στο Instagram @drdrakotos

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα