Αντίο ballerina bun! Το front bun θα είναι το χτένισμα του φετινού καλοκαιριού
Splash News

Αν έπρεπε να διαλέξουμε μόνο ένα χτένισμα για να κάνουμε το καλοκαίρι, αυτό θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα το ballerina bun. Γίνεται σε δευτερόλεπτα, είναι ιδανικό για όταν κάνει ζέστη (δηλαδή κάθε μέρα) και δείχνει τέλειο ακόμα κι όταν δεν έχουμε προλάβει να λουστούμε. Πέρσι το καλοκαίρι ήταν δημοφιλής η «διπλή» εκδοχή του, με τους δύο κότσους στα μαλλιά, γνωστά ως double ή space buns. Φέτος, μία νέα εκδοχή του έρχεται να πάρει τα ηνία και να εγκατασταθεί στα κεφάλια όλων μας.

Ο λόγος για το front bun που θέλει τον κότσο να δημιουργείται στο μπροστινό μέρος, αντί για την κορυφή. Ακριβώς όπως και οι άλλοι κότσοι, έτσι κι αυτός είναι βολικός και γίνεται γρήγορα, με τη διαφορά όμως πως δείχνει πολύ πιο stylish. Ειδικά για τις βραδινές εμφανίσεις θεωρούμε πως είναι ιδανικός και σίγουρα θα αναβαθμίσει την εμφάνισή σας.

Getty Images, front bun
Getty Images

Το μυστικό για να τον δημιουργήσετε είναι να γυρίσετε ανάποδα το κεφάλι σας, να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε μία κοτσίδα, να τη στριφογυρίσετε και να στερεώσετε στο σημείο που θέλετε με πολλά (ΠΟΛΛΑ) τσιμπιδάκια. Πιστέψτε μας, είναι πιο εύκολο από όσο ακούγεται.

Getty Images, front bun
Getty Images

Αν τα μαλλιά σας είναι κοντά και δεν φτάνουν μέχρι μπροστά, δημιουργήστε twists στα μαλλιά που περισσεύουν στο πίσω μέρος και σταθεροποιήστε με τσιμπιδάκια και πολύ λακ.

Pixel Formula, front bun
Pixel Formula

Φυσικά, μπορείτε να αφήσετε και τα μισά μαλλιά σας κάτω, αλλά αυτή η εκδοχή απαιτεί να έχετε πολύ πλούσια μαλλιά, αλλιώς το front bun δεν θα δείχνει εντυπωσιακό.

Getty Images, front bun
Getty Images

Η Gwen Stefani αγαπάει το front bun εδώ και χρόνια και το έχει “φορέσει” από εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί μέχρι και σε live shows της.

Η Pink αποδεικνύει πως το front bun ταιριάζει σε κάθε στιλ.

Τι λέτε, εσείς θα αντικαταστήσετε τον κλασικό σας κότσο με αυτό το χτένισμα;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα