Αντιγράψτε το look της Μπέττυς Μαγγίρα που κοστίζει κάτω από 100 ευρώ

Η Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίζεται καθημερινά στην εκπομπή Όλα Παίζουν με την Κατερίνα Καινούργιου, την Αλέκα Καμηλά και τον Γιώργο Λιανό, την οποία και παρουσιάζουν όλοι μαζί. Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως η παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό επιλέγει πολύ stylish σύνολα τα οποία είναι όμως προσιτά στο ευρύ κοινό καθώς δεν κοστίζουν μια περιουσία.

Έτσι και χθες την είδαμε με ένα τέτοιο σύνολο που μας άρεσε και θέλουμε να το αντιγράψουμε καθώς είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ, αρκεί να συνδυαστεί με το σωστό μακιγιάζ και hairstyling. Η Μπέττυ Μαγγίρα λοιπόν επέλεξε μία στενή, pencil φούστα σε λευκό, η οποία είναι από δερματίνη και είναι ιδανική τόσο για τις κρύες μέρες, όσο και για τη μεταβατική περίοδο που θα ακολουθήσει ανάμεσα στον χειμώνα και την άνοιξη. Κοστίζει 35.95 ευρώ, είναι Zara και μπορείτε να τη βρείτε εδώ αλλά και στα καταστήματα της εταιρείας. Επιλέγοντας να κάνει μια πιο σοφιστικέ εμφάνιση, τη συνδύασε με κλειστή πουκαμίσα σε έντονο print η οποία επίσης φέρει την υπογραφή των Zara και κοστίζει και αυτή με τη σειρά της  35.95 ευρώ, ενώ είναι ήδη διαθέσιμη στο online shop αλλά και στα καταστήματα της εταιρείας.

Όπως είπαμε το εν λόγω outfit μπορεί να φορεθεί στο γραφείο, όπου μπορείτε και εσείς να επιλέξετε thigh high μπότες, όπως αυτές της παρουσιάστριας, που αν μη τι άλλο θα σας κρατήσουν ζεστή, ενώ για τις βραδινές σας εμφανίσεις μπορείτε να το συνδυάσετε ακόμα και με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Διαβάστε ακόμα:

Η Solange Knowles φοράει πρώτη το ωραιότερο ανοιξιάτικο σύνολο

Αποκτήστε το stylish φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα