Άντα Λιβιτσάνου: Μοιράζεται όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της και αποκαλύπτει γιατί δεν έκαναν bachelor party

Η Άντα Λιβιτσάνου, μιλώντας στο περιοδικό People ομολογεί πως απόλαυσε όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια του γάμου της πέρασε από τα χέρια της, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. «Νομίζω πως αν υπάρχει γούστο, ιδέες και φαντασία μπορείς να κάνεις τα πάντα. Πρέπει να απελευθερωθείς από τις πολύ κλασικές επιλογές για να κάνεις ότι ακριβώς θέλεις. Ίσως να παίδεψα λίγο τον Δημήτρη Στρέπκο για το νυφικό μου, αλλά ήξερα ακριβώς τι ήθελα και το ράψανε πάνω μου.  Πέρα από το νυφικό, φρόντισα τα πάντα μόνη μου. Στον κήπο του σπιτιού μας που έγινε το πάρτι στόλισα τα δέντρα, βάψαμε με τον Στάθη τα φαναράκια και έφτιαξα εγώ όλα τα γλυκά –μάλιστα τα cup cakes είχαν πάνω ατάκες από αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες», λέει με ενθουσιασμό. «Μόνο bachelor δεν κάναμε γιατί το θεωρούμε λάθος να το κάνεις λίγο πριν δώσεις όρκους αιώνιας πίστης με τον σύντροφο σου. Να βγεις με την παρέα σου για ποτό και φαγητό το βρίσκω πολύ λογικό, αλλά τα άλλα τα περίεργα που κάνουν εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου», ξεκαθαρίζει.

Μπορεί η ηθοποιός πλέον να φοράει βέρα στο δεξί όμως η δημιουργία οικογένειας δεν είναι στα άμεσα σχέδια της. «Δεν παντρευτήκαμε για να κάνουμε οικογένεια , οικογένεια ήμασταν και πριν. Αν προκύψει ένα μωρό σίγουρα θα είναι μεγάλη χαρά, γιατί τα παιδιά είναι ευλογία, όμως δεν είναι κάτι που το κυνηγάμε. Αυτή την περίοδο προτεραιότητα έχει η δουλειά μας», ομολογεί.

Το δικό τους μυστικό επιτυχίας μια κοινής ζωής είναι η ζεστή και ευτυχισμένη καθημερινότητα. «Είμαι πολύ σπιτόγατα και ευτυχώς ο Στάθης είναι χειρότερος από μένα σε αυτό. Χαιρόμαστε το σπίτι μας και δεν χρειάζεται να βγούμε έξω ή να κάνουμε clubbing για να περάσουμε καλά. Έχουμε μια πολύ όμορφη καθημερινότητα και αυτό πολύ σημαντικό για να αντέξει μια σχέση». Αν πάλι ο έρωτας όντως περνάει από το στομάχι, η Άντα με τον Στάθη έχουν άλλο ένα πλεονέκτημα, καθώς στην ηθοποιό αρέσει πολύ η μαγειρική. «Μας αρέσει να καθόμαστε μαζί στο τραπέζι να τρώμε και να λέμε τα νέα μας. Πολλές φορές περιμένει ο ένας τον άλλον προκειμένου να δειπνήσουμε μαζί. Δεν μου αρέσει να τρώω μόνη μου και αυτό το πρότυπο το είχα από μικρή. Έτσι είχα μάθει και μπορώ να σου πω πως είμαι πολύ παραδοσιακή γυναίκα», λέει γελώντας.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Άντα Λιβιτσάνου: Γράφει για το γάμο της και μας δείχνει για πρώτη φορά τον άνδρα της

Άντα Λιβιτσάνου: «Αν μου προέκυπτε τώρα ένα παιδί, θα το κράταγα»

Άντα Λιβιτσάνου: «Δεν είμαι άνθρωπος, είμαι μαχήτρια»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα