Άννα Μπουσδούκου: Στέλνει μήνυμα οργής στον παπαράτσι που «παραβίασε» την προσωπική της ζωή

Η Άννα Μπουσδούκου, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της μικρής οθόνης. Η ίδια αν και κρατάει χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, πρόσφατα βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, μια και είδε δημοσιευμένες φωτογραφίες με τον σύντροφό της. Άραγε πως το αντιμετώπισε;

«Ούτε μου άρεσε ποτέ αυτή η “ενημέρωση” της κλειδαρότρυπας ούτε και είμαι άνθρωπος που “πουλάει” τα προσωπικά του, επομένως, για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή σοκαρίστηκα. Βεβαίως και μου αρέσει να ζω τη ζωή μου εκτός δουλειάς, βεβαίως και έχω προσωπική ζωή, αλλά δεν βλέπω γιατί μπορεί να αφορά κάποιον», δήλωσε στο Τηλέραμα.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Επίσης να σας πω πως είμαι σε θέση να ξέρω και ακριβώς ποιος τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες, αλλά αρνούμαι να δώσω συνέχεια σε αυτό το είδος τρομοκρατίας και υποκουλτούρας. Γιατί το να κατασκοπεύεις έτσι κάποιον μόνο τρομοκρατία και υποκουλτούρα μπορώ να τα χαρακτηρίσω, κυρίως όταν αυτός ο κάποιος δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα και πάτημα. Απλώς εύχομαι αυτός που πούλησε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες να πήρε αρκετά χρήματα ώστε να μπορεί να δικαιολογεί στη συνείδηση του αυτή την κακοήθεια – παρέμβαση στα προσωπικά μου».

Πήγη Peoplegreece

Διαβάστε ακόμη: 

6 looks με 3 προϊόντα και ένα πινέλο; Φυσικά και γίνεται!

Summer News: Αυτά είναι τα τελευταία νέα των celebrities που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Το μεγάλο καλοκαιρινό fashion και beauty poll του InStyle

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα