Ιδιαίτερα δύσκολα έκλεισε το 2017 γα την Kim Kardashian και την οικογένειά της. Η γνωστή τηλεπερσόνα μπορεί να έχει αμύθητα πλούτη και να ζει μία άκρως χλιδάτη ζωή, όμως ο παράγοντας υγεία είναι σίγουρα κάτι που δεν μπορείς να αγοράσεις.

Μέσω instagram μας ενημέρωσε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος της, Saint λίγες ημέρες πριν την πρωτοχρονιά. Το δεύτερο παιδί του Kanye West και της ίδιας πέρασε πνευμονία, με συνέπεια να χρειαστεί να νοσηλευτεί για τρεις ημέρες!

«Ο αξιολάτρευτος μικρός μου γιος είναι τόσο δυνατός! Αφού πέρασα τρία βράδια στο νοσοκομείο βλέποντας το μωρό μου να είναι γεμάτο ορούς και μηχανήματα οξυγόνου, το τέλος της χρονιάς μου ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Η πνευμονία είναι τόσο τρομακτική. Θέλω απλά να ευχαριστήσω κάθε νοσοκόμα και γιατρό εκεί έξω που δουλεύουν τόσο σκληρά όλη την ώρα. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για όλους σας. Επέστρεψε σπίτι και είναι καλύτερα. Είναι τόσο ανθεκτικός και είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσει να λέει πόσο διασκεδαστική ήταν η βόλτα με το ασθενοφόρο! Ο δυνατός μου Saint», έγραψε η αγαπημένη τηλεπερσόνα.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε: