Angelo di Spirito Rosa: Μία σημαντική διάκριση για μια ελληνική εταιρεία

Τα πρώτα Clio Image Awards, βραβεία στον χώρο του design, της επικοινωνίας και της διαφήμισης, πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Μάιο στη Νέα Υόρκη και τα αποτελέσματα για την μόλις τριών ετών εταιρεία Angelo di Spirito Rosa, ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Το ελληνικό brand ήταν υποψήφιο στην κατηγορία για το ωραιότερο design συσκευασίας όπου και βραβεύτηκε. Μπορεί κανείς να αντιληφθεί τη σημαντικότητα της συγκεκριμένης διάκρισης, αν λάβει υπόψιν του ότι οι άλλοι νικητές στη συγκεκριμένη κατηγορία ήταν οι Ralph Lauren και Estée Lauder, ενώ στο ίδιο event η Sarah Jessica Parker έλαβε τιμητικό βραβείο για τη συνολική προσφορά της στη βιομηχανία της μόδας.

Η Angelo di Spirito Rosa είναι γνωστή και ως η εταιρεία που εμφιαλώνει τα κοσμήματά της και ο CEO και εμπνευστής της πρωτότυπης συσκευασίας Βασίλης Τρικάρδος είπε μιλώντας για τη διάκριση: «Δηλώνοντας συμετοχή, δεν περιμέναμε καν να φτάσουμε μέχρι τις τελικές υποψηφιότητες , μπήκαμε στη λίστα με αυτές και ανακαλύψαμε ποιοι ήταν οι άλλοι συμμετέχοντες. Εταιρείες όπως Ralph Lauren, Estée Lauder, Hearst Corporation, Diane Von Furstenberg και Tory Burch, με έσοδα άνω των 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων, εταιρείες που θαυμάζουμε και σεβόμαστε. Εκείνη την στιγμή ακριβώς σκεφτήκαμε ότι ακόμα και μέχρι εδώ που φτάσαμε ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα. Και μετά ανακοινωθήκαμε ως οι νικητές για το βραβείο Design – Packaging, Honoring Creative Excellence Woldwide».

H Angelo di Spirito Rosa είναι ένα brand κοσμημάτων, με βάση την Αθήνα – στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Κηφισιάς. Έχει γίνει γνωστή για την μοναδική συσκευασία της -τα κοσμήματα μπαίνουν μέσα σε γυάλινα μπουκάλια- καθώς επίσης και για τα κομψά και καλαίσθητα σχέδια, δημιουργίες της Head of Design, Μαριάντζελας Παράβαλου- Τρικάρδου. Όλα τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από το κλασσικό καθολικό ροζάριο μεταμορφωμένο και προσαρμοσμένο στις τελευταίες διεθνείς τάσεις της μόδας. Η πρώτη συνεργασία της Angelo di Spirito Rosa, ήταν με δύο από τις πλέον γνωστές high fashion boutiques του κόσμου, τη Luisa Via Roma και το Banner.

Διαβάστε ακόμα:

 

Sneak Peek: H συλλογή της Lorde έρχεται τον Ιούλιο

H Lorde κατακρίνει τις photoshopped φωτογραφίες

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα