Angelina vs Amal: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;

Στις 29 Σεπτεμβρίου του 2014 ο George Clooney έχασε το στοίχημα 100.000 δολαρίων, που είχε βάλει τον Οκτώβριο του 2010 με τη Michelle Pfeiffer, αφού, κόντρα στα προσωπικά του προγνωστικά, παντρεύτηκε την Amal Alamuddin, με την οποία είχαν γνωριστεί ακριβώς ένα χρόνο πριν.Σήμερα η Amal Alamuddin-Clooney είναι το αγαπημένο θέμα των ΜΜΕ και των χρηστών του Internet, αφού, μέσα σε μόλις 24 δευτερόλεπτα, εμφανίζονται στο Google σχεδόν 40 εκατομμύρια αποτελέσματα που αφορούν στην 36άχρονη Λιβανέζα δικηγόρο. Μπορεί η υφήλιος να ζει σε ρυθμούς Alamuddin, όμως κάποιοι υποστηρίζουν πως υπάρχει μια γυναίκα που δεν αντέχει την Amal.

Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και καιρό, όμως φούντωσαν ύστερα από την απουσία του ζεύγους Brad – Angelina από το γάμο του Clooney στη Βενετία. Ο Brad, ο οποίος φυσικά και ερωτήθηκε σχετικά αργότερα, εξήγησε πως το εντατικό πρόγραμμα των γυρισμάτων τους στη Μάλτα, όπου συνδύασαν δουλειά και ταξίδι του μέλιτος, δεν τους επέτρεψε να παραστούν στο γάμο. «Χρωστάω κάτι στον George» είπε στο Access Hollywood και όλοι φαντάστηκαν πως μιλά για το δώρο γάμου. Την ίδια μέρα, όμως, δήλωσε στο Extra πως είχε στείλει στους Clooney ένα δώρο πριν το γάμο. Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι τα μπουρδούκλωσε, ενώ κάποιοι άλλοι, πιο ορθολογιστές, σκέφτηκαν πως αυτό που πιθανόν να χρωστάει στον Clooney μπορεί να μην είναι δώρο, αλλά μια χάρη, κάτι που θέλει να του ανταποδώσει.

amal alamuddin2

Σύμφωνα με δημοσιεύματα κάποιων «κίτρινων» περιοδικών και websites, αυτό που έχει ενοχλήσει την Jolie είναι πως η νέα κυρία Clooney ακολουθεί κατά γράμμα τη «στρατηγική Angelina». Οι δύο πολυαναμενόμενοι γάμοι του Χόλιγουντ πραγματοποιήθηκαν με διαφορά ενός μόλις μήνα, και οι δύο στην Ευρώπη: Οι Brangelina παντρεύτηκαν στη Γαλλία, ενώ ο George αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με την Amal στη Βενετία. Τα πράγματα, σύμφωνα με τα προαναφερθέντα δημοσιεύματα, χειροτέρεψαν όταν η Angelina παρατήρησε ότι η βέρα τής Amal θυμίζει τη δική της, ενώ το σχέδιο του δαχτυλιδιού είχε σχεδιάσει ο George, όπως και ο Brad το δικό της. Όσο για το μήνα του μέλιτος του George, πραγματοποιήθηκε στις Σεϊχέλες, σε ένα από τα πιο αγαπημένα θέρετρα του Brad και της Angie. Κι ενώ, σύμφωνα με τα tabloids, η Jolie φέρεται να λέει στους πολύ δικούς της ότι «αυτή κινείται και συμπεριφέρεται ως κλώνος μου», στην πραγματικότητα όλο αυτό είναι περισσότερο κατασκεύασμα κάποιων media παρά πραγματικότητα.

Άλλωστε, όπως έχει πει και ο Clooney, η φιλία ανάμεσα σε δύο ηθοποιούς του βεληνεκούς τους δεν σημαίνει πως κανονίζουν μια φορά την εβδομάδα κοινές εξόδους ή μιλούν τακτικά στο τηλέφωνο. «O Brad είναι ωραίος τύπος. Είμαστε καλοί φίλοι, αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς όπως το φαντάζεται ο πολύς κόσμος, δηλαδή δεν περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Έχει έρθει στο σπίτι μου στο Como, έχουμε κάνει βόλτες με τις μηχανές, αλλά δεν βρισκόμαστε συχνά» είχε ξεκαθαρίσει. Συνεπώς, το λίγο διάστημα που ο Clooney είναι μαζί με την Amal (τον περασμένο Απρίλιο εκείνος της χάρισε μονόπετρο 7 καρατίων, ενώ η πρώτη τους γνωριμία έγινε μόλις το Σεπτέμβριο του 2013) είναι πιθανό τα ζευγάρια να μην έχουν προλάβει να κάνουν ούτε μία κοινή έξοδο. Μην ξεχνάμε πως η Jolie έλειπε για μήνες στην Αυστραλία για γυρίσματα και αμέσως μετά είχαν τις προετοιμασίες του γάμου τους.

Έτσι εξηγείται ίσως και το γεγονός πως ενώ οι Brangelina και η Amal Alamuddin βρέθηκαν και οι τρεις στο παγκόσμιο συνέδριο με θέμα τη σεξουαλική βία, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στο Λονδίνο, δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία ή ένα πλάνο που να τους δείχνει μαζί. Πέραν μιας πιθανής εξήγησης που γράφτηκε τότε (πως δεν το επιδίωξαν, καθώς δεν ήθελαν να αποπροσανατολιστεί το ενδιαφέρον του κόσμου από κάτι τόσο σημαντικό και ξαφνικά να ασχοληθούν με τη δική τους συνάντηση), η αλήθεια είναι πως, εξαιτίας του μικρού διαστήματος που ήταν μαζί ο Clooney και η Alamuddin, οι ηθοποιοί δεν είχαν αρκετή οικειότητα μαζί της ώστε να επιδιώξουν μια συνάντηση, δεδομένου πως ο «συνδετικός κρίκος» Clooney απουσίαζε.

 

amal4

Μόνο ο καιρός θα δείξει αν οι δύο γυναίκες –που πιο «ηχηρό» κοινό χαρακτηριστικό τους, μετά τους διάσημους συζύγους τους, είναι η συνεργασία τους με τα Ηνωμένα Έθνη– έχουν ήδη καταφέρει να αναπτύξουν μια αντιπάθεια μεταξύ τους ή αν απλά δεν έχουν ακόμη προλάβει να γνωριστούν καλύτερα.

Πηγή Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Amal Alamuddin Clooney: Η τσάντα των 970 ευρώ με το όνομά της

Viral alert: Η Ελένη Λουκά όρμηξε πάνω στην Amal Clooney και άρχισε να την φιλάει

Amal Alamuddin: Δείτε το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε στον Λευτέρη Λαζάρου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα