Angelina Jolie: Τι λέει η ηθοποιός για το ενδεχόμενο μιας πολιτικής καριέρας;

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Angelina Jolie στο πλαίσιο της νέας της ταινίας «Maleficent» αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει στα σχέδιά της το ενδεχόμενο μιας πολιτικής καριέρας. Προφανώς, η λαμπερή ηθοποιός είναι πολύ απασχολημένη από την ανατροφή των έξι παιδιών της αλλά και από τα επαγγελματικά της και έτσι δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου για άλλες υποχρεώσεις.

Η ίδια αιτιολόγησε βέβαια το σκεπτικό της με έναν διαφορετικό και πολύ ταπεινό τρόπο, «Ξέρετε, αν πίστευα ότι θα ήμουν αποδοτική θα το έκανα. Αλλά δεν είμαι σίγουρη για το αν θα μπορούσαν ποτέ να με λάβουν σοβαρά υπόψη σε αυτόν τον τομέα και για το αν θα μπορούσα να ασκήσω επιρροή και πολιτική με επιτυχία».

Φαίνεται ότι η 38χρονη ηθοποιός είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων όσον αφορά το έργο της διότι οι πράξεις της έχουν δείξει -εδώ και χρόνια- ότι θα ήταν το πιο κατάλληλο άτομο σε μια θέση πολιτικής εξουσίας. Αρκεί φυσικά να έχει χρόνο κανείς για να μελετήσει το τεράστιο βιογραφικό της που συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό έργο.

Ελπίζουμε πως η όμορφη Angie θα το ξανασκεφτεί.

Διαβάστε ακόμη: 

Νέα κόντρα Beyoncé – Jay Z: Γιατί η τραγουδίστρια δεν θέλει να πάει στον γάμο της Kim Kardashian;

Δείτε το νέο video clip της Shakira στο οποίο συμμετέχει ο σύντροφός της και ο γιος τους

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα