Angelina Jolie: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Brad Pitt

Η νεόνυμφη Angelina Jolie είχε ξεκάθαρα τις δικές τις ιδέες σχετικά με το τι είδους γιορτή και φυσικά τι νυφικό ήθελε για το γάμο της με τον εδώ και πολλά χρόνια αγαπημένο της Brad Pitt, στις 23 Αυγούστου. Ωστόσο, έψαχνε για έμπνευση -όπως κάνουν και πολλές άλλες νύφες, σε περιοδικά γάμου. Μήνες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο Chateau Miraval στη Γαλλία, η κορυφαία σούπερ σταρ αγόραζε πολλά περιοδικά γάμου (συμπεριλαμβανομένου του Martha Stewart Weddings!) για να έχει υλικό με ιδέες, από ένα πάγκο με εφημερίδες στο Hollywood, όπως αποκάλυψε περαστικός σε μεγάλη εφημερίδα.

Δεν είναι ξεκάθαρο ποιες ιδέες, αν πήρε κάποιες, συγκέντρωσε από τα περιοδικά γάμου η σκηνοθέτης και ηθοποιός της ταινίας By The Sea, αλλά ο γάμος της με τον Brad Pitt, ήταν οπωσδήποτε ένας γάμος για βιβλίο.

Επιπλέον, όπως αποκαλύφθηκε στο περιοδικό που δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες του γάμου της, η Jolie ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με το γαμπρό στο πλευρό της σιγοτραγουδώντας το ‘’Here Comes the Bride“, φορώντας το λευκό μεταξωτό-σατέν Versace νυφικό και το πέπλο φυσικά το οποίο ήταν στολισμένο με ζωγραφιές των έξι παιδιών της.

Διαβάστε ακόμη: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα