Angelina Jolie: Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το νυφικό της

Angelina Jolie και Brad Pitt έγιναν και επίσημα πλέον «Brangelina» καθώς παντρεύτηκαν έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης, το Σάββατο στο Παρίσι. Και μπορεί να μην έχουμε ακόμη φωτογραφικό υλικό στα χέρια μας, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες για την ενδυματολογική επιλογή της νύφης, διέρρευσαν.

Η 39χρονη επέλεξε για την σημαντικότερη μέρα της ζωής της κάτι απλό, λιτό και παραδοσιακό. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η ηθοποιός πόνταρε στην άνεση και την κομψότητα που της προσέδωσε λευκή vintage πολύ μακριά δημιουργία από δαντέλα και μετάξι.  Και μπορεί να μην ξέρουμε σε ποιον οίκο ανήκει το νυφικό –υποθέτουμε ότι ίσως είναι από τις αγαπημένες της εταιρίες Lanvin, Elie Saab ή Saint Laurent– ωστόσο η Jolie φέρεται να υποστήριξε ακόμη πιο πολύ το παραδοσιακό στοιχείο καθώς φόρεσε και πέπλο. Επιπλέον, λέγεται ότι η κυρία Pitt, ολοκλήρωσε το look με ένα μικρό χρυσό μενταγιόν που άνηκε στην μητέρα της Marcheline Bertrand με την οποία ήταν πολύ δεμένη.

Το σίγουρο είναι πως ό,τι και αν επέλεξε να φορέσει για τον Brad (και για όλο τον κόσμο), ήταν είναι και θα είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη

Διαβάστε ακόμη: 

Shakira – Gerard Piqué: Οι πιο τρυφερές φωτογραφίες του ζευγαριού στο Instagram

George Clooney: Τι δήλωσε για τον γάμο των Brangelina;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα