Angelina Jolie-Brad Pitt: Δείτε τι κάνουν στο ταξίδι του μέλιτος

Η Angelina Jolie, εκτός από κορυφαία ηθοποιός, έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι είναι ιδιαίτερα φιλάνθρωπος, καθώς έχει δωρίσει σημαντικά ποσά για την ενίσχυση των παιδιών της Αφρικής.

Σχεδόν τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από την ημέρα που η Jolie ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τονBrad Pitt. Αυτή την περίοδο όλη η οικογένεια συνεχίζει τις διακοπές της στην Μάλτα, συνδυάζοντας στιγμές χαλάρωσης με πράξεις που προορίζονται για καλό σκοπό.

Την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με το People.com, η Angelina επισκέφθηκε την έδρα των σεισμόπληκτων, ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του Ο.Η.Ε, αλλά και κάποιες οικογένειες προσφύγων σε περιοχή της Βαλέτα. Εκεί, πληροφορήθηκε ότι περισσότεροι από 2.500 άνθρωποι πνίγηκαν ή εξαφανίστηκαν προσπαθώντας να διασχίσουν την πρωτεύουσα. «Υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στις συγκρούσεις στην Συρία, αλλά και στην αύξηση των θανάτων στη Μεσόγειο», σχολίασε στα μέσα η Jolie και πρόσθεσε: «Χρειάζεται να καταλάβουμε τι πραγματικά οδηγεί τους ανθρώπους να πάρουν το ρίσκο να διακινδυνεύσουν τις ζωές των παιδιών τους. Δείχνει ακατανίκητη η επιθυμία τους να βρουν ένα ασφαλές καταφύγιο».

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο γάμος των Bradgelina συζητιέται ακόμα και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε το αμερικανικό People συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

angelina-jolie-peoplegreece, minas melitos
angelina-jolie-peoplegreece, minas melitos
angelina-jolie-peoplegreece, minas melitos
angelina-jolie-peoplegreece, minas melitos
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα