Angelina Jolie-Brad Pitt: Διαβάστε πώς κατάφεραν να κρατήσουν τον γάμο τους επτασφράγιστο μυστικό

Ο γάμος της Angelina Jolie και του Brad Pitt, αδιαμφισβήτητα, μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός της χρονιάς. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά το περασμένο Σάββατο στην κωμόπολη Correns της νότιας Γαλλίας και στο εκκλησάκι του κτήματος Provence’s Chateau Miraval.

Το ευτυχές γεγονός κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό και κανένας παπαράτσι δεν έμαθε τι ετοίμαζαν οι διάσημοι ηθοποιοί, τη στιγμή που τα βλέμματα όλου του πλανήτη ήταν στραμμένα στα λαμπερά events τωνMTV’s Video Music Awards, αλλά και των EMMY’s.

Οι καλεσμένοι ήταν συνολικά… μόλις 22 άτομα, ενώ το «απόμακρο» της έπαυλης που τελέστηκε το μυστήριο βοήθησε στο να μην μπορέσει να πλησιάσει κανείς, ακόμα κι αν το είχε πληροφορηθεί.Παρόλα αυτά, η Γαλλία έχει πιο αυστηρούς νόμους από τις ΗΠΑ ή την Μεγάλη Βρετανία για τους παπαράτσι, ειδικά όταν πρόκειται για ζητήματα που αφορούν παιδιά.

«Ξέρουν και οι δύο τόσο καλά πώς να διαχειρίζονται τα media και να κρατούν αυτά που πρέπει για τους ίδιους μέχρι τη στιγμή που θα είναι έτοιμοι να τα δημοσιοποιήσουν. Angelina και Brad ξέρουν από στρατηγική, συνεπώς δεν ήταν έκπληξη»επισημαίνει στη Daily Mail η αναπληρώτρια διευθύντρια ειδήσεων του περιοδικού Us Weekly, Alisandra Puliti, ενώ η οικοδέσποινα του talk show Celebrity Corner δηλώνει «Δεν είναι τυχαίο που οι δυο τους δεν ενεπλάκησαν ποτέ σε όσα γράφονται στα περιοδικά για τη σχέση τους».

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Brangelina δεν έκαναν δηλώσεις τους τελευταίους μήνες σχετικά με το γάμο, που φημολογούταν ότι θα γίνει. Mόνο τον περασμένο Μάιο, η Jolieείχε εξομολογηθεί στο αμερικανικό People «Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παντρευτούμε, αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος βιασύνης. Θέλουμε να γίνει τη σωστή στιγμή για τα παιδιά, για τη δουλειά, όταν νιώσουμε έτοιμοι. Το συζητάμε αρκετά συχνά και τα παιδιά το συζητούν μαζί μας. Όλοι σκεφτόμαστε πώς το φανταζόμαστε και πώς θα θέλαμε να είναι. Η φαντασία των παιδιών οργιάζει, όταν καταστρώνουν σχέδια. Κατά κάποιον τρόπο, εκείνα θα είναι οι διοργανωτές του γάμου. Λογικά το θέμα θα είναι κάτι από Disney ή paintball! Έχουμε πολύ διαφορετικές προσωπικότητες στο σπίτι και όλοι υποστηρίζουν με σθένος την άποψή τους για το γάμο μας. Θα έχει πλάκα. Αυτό είναι το σημαντικό. Όταν το κάνουμε, θα είναι μια μεγάλη μέρα για την οικογένειά μας».

Πηγή: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Angelina Jolie-Brad Pitt: Παντρεύτηκαν!

Angelina Jolie-Brad Pitt: Οι καλύτερες συνεργασίες του ζευγαριού

Angelina Jolie-Brad Pitt: Οι celebrities τους στέλνουν τις ευχές τους

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα