Angelina Jolie: Αποκαλύπτει τι έκανε για να σώσει τον γάμο της με τον Brad Pitt

Angelina Jolie και ο Brad Pitt αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο γάμο τους με το διαζύγιο να μην έχει ακόμα εκδοθεί και την ηθοποιό να προχωρά σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν ως ζευγάρι. Σε συνέντευξή της, στο The Hollywood Reporter, η 42χρονη ηθοποιός παραδέχεται ότι τα προβλήματα άρχισαν από τα γυρίσματα της ταινίας By The Sea, το 2015, την οποία έγραψε η ίδια μετά το θάνατο της μητέρας της, το 2007 και πρωταγωνίστησε μαζί με τον πρώην αγαπημένο της.

«Είχα πολλά, πολλά περίεργα και ατυχή πράγματα να συμβαίνουν όλα μαζί και πολλά πράγματα από τα περασμένα χρόνια που ήταν προκλήσεις για μένα. Έκανα την μαστεκτομή πριν το Unbroken. Μέσα σε μια δεκαετία έχασα τη μητέρα μου. Μετά την μαστεκτομή είχα το θέμα με τον καρκίνο στις ωοθήκες που έκανα επίσης εγχείριση και άλλα πράγματα που συνέβαιναν στη ζωή μου», εξομολογείται.
Όπως προσθέτει, θεώρησε πως θα μπορούσαν να επανασυνδεθούν με τον τρόπο που γνωρίστηκαν, δηλαδή μέσω της δουλειάς, καθώς ο έρωτάς τους είχε γεννηθεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Mr. and Mrs. Smith. «Γνωριστήκαμε δουλεύοντας μαζί και δουλεύαμε καλά μαζί… Ήθελα να κάνουμε σοβαρή δουλειά μαζί. Θεώρησα πως ήταν ένας καλός τρόπος για να επικοινωνήσουμε. Αλλά, υπήρχε ένα σφίξιμο, ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συνεχιζόταν και δεν ήταν λόγω της ταινίας. Ήταν κάτι που αντιμετωπίζαμε… Τα πράγματα συμβαίνουν για διάφορους λόγους. Γιατί έγραψα εκείνο το κομμάτι; Γιατί νιώθαμε όπως νιώθαμε όταν κάναμε την ταινία; Δεν είμαι σίγουρη», συνεχίζει και καταλήγει: «όπως και να έχει χαίρομαι που κάναμε αυτήν την ταινία επειδή όντως εξερευνήσαμε κάτι μαζί. Ό,τι κι αν ήταν ίσως δεν έλυσε συγκεκριμένα προβλήματα, αλλά εμείς καταφέραμε να επικοινωνήσουμε κάτι στον κόσμο το οποίο κατά βάθος χρειαζόταν να επικοινωνήσουμε ο ένας στον άλλον». Peoplegreece.com]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα