Αγγελική Ηλιάδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την έξοδο από το μαιευτήριο
Η έξοδος Ηλιάδη Γκέτσογλου από το μαιευτήριο

Η Αγγελική Ηλιάδη πήρε λίγη ώρα πριν εξιτήριο από το μαιευτήριο των Βορείων Προαστίων, στο οποίο βρισκόταν από την Τρίτη το πρωί. Η τραγουδίστρια, όπως όλοι γνωρίζετε, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.200 γραμμαρίων και όπως είναι λογικό και επόμενο, τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«Νιώθω τέλεια, δόξα το Θεό, πήγαν όλα καλά και είμαστε τώρα πολύ χαρούμενοι. Ανατρίχιασα όταν την είδα», δήλωσε ο ευτυχισμένος μπαμπάς Σάββας Γκέντσογλου στις τηλεοπτικές κάμερες.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Περισσότερα θα σας πω σε λίγους μήνες, όσο θα μεγαλώνει. Δυστυχώς δεν θα πάμε διακοπές αυτό το καλοκαίρι, γιατί εγώ πρέπει να γυρίσω στην Ιταλία για τις υποχρεώσεις μου».

Ενώ η Αγγελική Ηλιάδη τόνισε: «Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ. Ο Μπάμπης μας περιμένει με ανυπομονησία στο σπίτι. Θέλει να γνωρίσει τον αδερφό του. Είναι μεγάλος πια, θα βοηθάει σε όλα τώρα νομίζω».

Όσον αφορά στο θέμα του γάμου, η τραγουδίστρια υποστήριξε πως: «Έχουμε καιρό γι’ αυτό, να ηρεμήσουμε πρώτα και να ξεκουραστούμε», ενώ ο σύντροφός της, αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους και το πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας: «Το όνομα του θα είναι Βασίλης και ο γάμος μας θα γίνει μαζί με τη βάφτιση του χρόνου το καλοκαίρι».

Πηγή: Peoplegreece

Δείτε όλα όσα δήλωσαν στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Αγγελική Ηλιάδη: Καρέ-καρέ η εγκυμοσύνη της στο Instagram

Αποκλειστικό: Ο Δημήτρης Σταματίου μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά ομορφιάς της Αγγελικής Ηλιάδη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Γέννησε η Αγγελική Ηλιάδη: Διαβάστε το πρώτο της μήνυμα

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα