Αναστασία Παντούση: H ηθοποιός από τους Συμμαθητές μας δείχνει τα ωραιότερα mix-and-match prints για φέτος

 

«Όχι, μπαμπά, είμαι καλά» καθησύχασε η Αναστασία τον πατέρα της, όταν απόρησε με την ξαφνική κραυγή που προήλθε από
το δωμάτιο της κόρης του. Μόλις είχαμε ανακαλύψει ότι έχουμε κάποιους κοινούς φίλους και η 24χρονη ηθοποιός δεν είχε καμία διάθεση να κρύψει τη χαρά της. Με μεγαλύτερη άνεση πια, η νεαρή πρωταγωνίστρια μας μίλησε για τους σημαντικότερους σταθμούς στη ζωή της, καθώς και για το «ένοχο» στιλιστικό παρελθόν της. «Τελειώνοντας το μουσικό σχολείο, όπου ασχολιόμουν ήδη με το θέατρο, σπούδασα νηπιαγωγός. Δεν πήγα σε δραματική σχολή, γιατί οι γονείς μου ήθελαν να έχω σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση. Πριν από τρία χρόνια, αποφάσισα να πάω σε μια οντισιόν για παιδικό θέατρο, στο οποίο και έχω παραμείνει μέχρι σήμερα». «Θυμάμαι, από τότε που ήμουν μικρή, να φοράω τις καφέ μπότες της μαμάς μου –οι οποίες ήταν σε καουμπόικο στιλ–, να παίρνω και την ταμπά τσάντα της και κρατώντας ένα καφέ ποτήρι με νερό να προσποιούμαι ότι το σπίτι μου είναι καφετέρια».

Anastasia Pantousi, teuxos 19, instyle, print playsuit, print panofori
«Έχω περάσει από πολλά στιλ. Πιο μικρή φορούσα φόρμες γιατί ένιωθα άνετα. Ήθελα απλώς να σηκωθώ, να με ντύσουν και να προσπαθήσω να πάω στο σχολείο. Στο γυμνάσιο πέρασα την πιο ροκ φάση μου και ντυνόμουν από την κορυφή μέχρι τα νύχια με μαύρα: μαύρες κορδέλες, μαύρο σκισμένο τζιν, μαύρα T-shirts και μαύρα All Star. Στο λύκειο άλλαξα πάλι. Άρχισα να ντύνομαι πιο
θηλυκά, επιλέγοντας κυρίως έθνικ και vintage κομμάτια». «Το πρώτο ρούχο που αρπάζω από την ντουλάπα μου, όταν δεν θέλω να σκεφτώ τι να βάλω, είναι το τζιν μου. Αν διαλέξω ψηλόμεσο, το συνδυάζω με πουκάμισο. Αν όχι, με μια χαλαρή μπλούζα». «Στις εμφανίσεις μου δεν απορρίπτω τα prints, αλλά δεν θα τα κυνηγήσω κιόλας. Αν τα επιλέξω, όμως, προτιμώ τα διακριτικά φλοράλ. Δεν τολμάω ιδιαίτερα το mix and match, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως, όταν είδα το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες, μου άρεσε πολύ και άρχισα να το σκέφτομαι».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο νέο InStyle που κυκλοφορεί.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα