Ανακαλύψτε όλα τα μυστικά του οίκου Dior για να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας

Το σημείο συνάντησης για τον κοσμο της ομορφιάς την άνοιξη ήταν χωρίς αμφιβολία το «InStyle Trends We Love @ Golden Hall». Ο οίκος Dior έδωσε εκεί την ευκαιρία σε όσους βρέθηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο booth μας στο ισόγειο την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα κραγιόν Dior Addict Lacquer Plump. Τα πρώτα plumping κραγιόν του οίκου χαρίζουν εφέ όγκου, άνεση, έντονο χρώμα και πλούσιο αποτέλεσμα, για χείλη πιο σαρκώδη από ποτέ.

Οι καταξιωμένοι makeup artists και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι ομορφιάς του οίκου, ακόμα, έδωσαν συμβουλές για το ποια προϊόντα του οίκου είναι ιδανικά για το δέρμα του κάθε επισκέπτη ξεχωριστά και τους σύστησαν την πρώτη ενεργή αγωγή επιβράδυνσης της γήρανσης, Capture Youth. Γιατί μόλις πετύχετε τη νεανικότερη εκδοχή του δέρματός σας με τη σωστή προετοιμασία να δρα, βρίσκεστε ήδη ένα βήμα πιο κοντά στο επαγγελματικό αποτέλεσμα μακιγιάζ στο πρόσωπό σας. Οι makeup artists τους έδειξαν στη συνέχεια πώς θα κάνουν ένα τέλειο μακιγιάζ σε λίγα λεπτά.

Τα μοναδικά αρώματα του οίκου δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από αυτή την ξεχωριστή μέρα, κάνοντας την επιλογή ενός μόνο αγαπημένου πολύ δύσκολη.

Δείτε φωτογραφίες:

_DSC3137Τα νέα Dior Addict Lacquer Plump

_DSC3131

Το booth του οίκου

_DSC3145Το άρωμα Poison Girl Unexpected σε νέα ανατρεπτική συσκευασία Roller Pearl.

_DSC3157Η σειρά Hydra Life του οίκου

_DSC3186

Ο χώρος του μακιγιάζ

_DSC3288Η makeup artist κάνει το μακιγιάζ της beauty director του InStyle, Ένης Λαμπρούλη

_DSC3322Η σειρά Capture Youth και μία εξειδικευμένη σύμβουλος ομορφιάς βοηθάει να βρεθεί η κατάλληλη σειρά περιποίησης.

IMG_3242Στην καρέκλα του μακιγιάζ η beauty editor Χριστίνα Ζάρδα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα