Αν σας αρέσουν τα floral αρώματα, θα λατρέψετε το αγαπημένο της Jennifer Aniston
Getty Images

Μπορεί ακόμα να έχουμε Φεβρουάριο, η άνοιξη όμως είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζετε. Είτε είστε ήδη στο mood αυτής της εποχής, είτε θέλετε λίγη βοήθεια, έχουμε να σας κάνουμε την καλύτερη πρόταση. Ένα λουλουδένιο, «χαρούμενο» και φρέσκο άρωμα είναι απαραίτητο να αντικαταστήσει αυτό που φοράτε τους τελευταίους μήνες και εμείς έχουμε ήδη βρει το κατάλληλο.

Η Jennifer Aniston είναι αυτή που μας το σύστησε, αφού το φοράει καθημερινά από όταν το δημιούργησε η ίδια και κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο. Ο λόγος για το ξυλώδες Chapter One ($55 τα 50ml), ένα άρωμα εμπνευσμένο από τη ζωή της σταρ στην Καλιφόρνια, που ταιριάζει σε εσάς που αγαπάτε το απλό, κομψό στιλ.chapter one

Η ίδια η Jennifer έχει παραδεχτεί πως δεν της αρέσει να βάφεται έντονα και γενικότερα να δείχνει υπερβολικά «στημένη», οπότε αν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία γυναικών, θα λατρέψετε την απλότητα και τη φρεσκάδα του συγκεκριμένου αρώματος. Εκείνη πάντως το αγαπάει τόσο που, όπως μας είπε, «το φοράει ακόμα και μέσα στο σπίτι».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα