Αν είστε ξανθιά, ίσως σας φανεί χρήσιμο αυτό το beauty trick της Margot Robbie
Getty Images

Είναι από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood αυτή τη στιγμή, ενώ η καριέρα της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ο λόγος φυσικά για την Margot Robbie, την οποία απολαύσαμε στις ταινίες Suicide Squad και I, Tonya. Τι κι αν είναι μία σταρ της μεγάλης οθόνης όμως; Η Margot έχει μερικά beauty τρικ, τα οποία είναι τόσο basic και ταυτόχρονα περίεργα, που θα μπορούσαμε να έχουμε σκεφτεί ακόμα και εμείς –οι απλές θνητές.

Η ηθοποιός λοιπόν όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή της για το πιο χρήσιμο beauty tip που έχει να μοιραστεί, εκείνη απάντησε.. μία οδοντόβουρτσα. Whaaat?

«Ένας φίλος μου μου, μου έμαθε αυτό το τρικ και από τότε το χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Όταν βάζω foundation, χρησιμοποιώ μία οδοντόβουρτσα ή ένα βουρτσάκι για τα φρύδια στη γραμμή των μαλλιών μου για να κάνω blending. Επειδή έχω ξανθά μαλλιά και ηλιοκαμένη επιδερμίδα, αν δεν κάνω το απαραίτητο blending, σίγουρα θα φαινόταν το foundation πάνω στα μαλλιά μου. Το κάνω κάθε μέρα και κάθε φορά που ο σύζυγός μου με βλέπει, ρωτάει τι κάνω και του απαντάω “Βγάζω το makeup από τη γραμμή των μαλλιών μου”. Τότε, εκείνος απαντά: “Τα κορίτσια είναι τρελά”».

Εσείς το είχατε σκεφτεί ποτέ;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα