Αν ετοιμάζετε τον γάμο σας, τότε αυτό το event είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας

Θέλετε να δείτε από κοντά τους καλύτερους επαγγελματίες που θα πραγματοποιήσουν για εσάς τον γάμο που ονειρεύεστε; Να βρείτε όλες τις πληροφορίες και να ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον γάμο και τη βάπτιση;

Αν γνέφετε καταφατικά τότε δεν έχετε παρά να βρεθείτε στην κορυφαία Έκθεση Γάμου και Βάπτισης στις 12 – 13 – 14 Ιανουαρίου 2019, στο πιο classy σημείο της Αθήνας, το Ζάππειο Μέγαρο, στην έκθεση που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά και θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον γάμο και τη βάπτιση που θαυμάζετε στα περιοδικά.

BridalExpo nyfika zappeio

Μέσα σε τρεις ημέρες θα δείτε μία μικρογραφία της αγοράς του γάμου, και θα αποκομίσετε από τους πλέον έμπειρους  τις ομορφότερες ιδέες για να κάνετε τις τέλειες επιλογές στον επικείμενο ή μελλοντικό σας γάμο. Θα απολαύσετε τα ωραιότερα νυφικά της πόλης, όλα όσα σχετίζονται με μία από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής σας και μαζί τις επιλεγμένες υπηρεσίες που αφορούν σε όλες τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στην οργάνωση και την ομορφιά της δικής σας γαμήλιας ημέρας!

BridalExpo nyfika

Αν η λέξη “αισθητική” είναι σημαντική για εσάς, τότε η Bridal Expo είναι μέρος που πρέπει να βρεθείτε! Ονειρεμένα νυφικά, ανδρικά κοστούμια, εντυπωσιακά κοσμήματα, λουλούδια, ταξίδια, χώροι δεξίωσης, catering, video, φωτογραφίσεις, ξενοδοχεία, ομορφιά, planning, styling, decor και ό,τι άλλο θα επιθυμούσε ακόμη και η πιο απαιτητική νύφη, θα τα βρείτε στο σημαντικότερο γαμήλιο ραντεβού της χρονιάς!

BridalExpo Zappeio

120 επιλεγμένες επιχειρήσεις της Αθήνας,  και 30 Έλληνες σχεδιαστές θα παρουσιάσουν στα μελλόνυμφα ζευγάρια ό,τι είναι hip για τις νύφες παγκόσμια, αλλά και τις sur mesure λύσεις που έχουν ετοιμάσει για να δουν πρώτοι από όλους τα  ζευγάρια που θα επισκεφθούν την 7η bridal expo, την πρώτη έκθεση γάμου της χρονιάς που έρχεται!

Aν είστε μελλόνυμφη, πρέπει να κλείσετε θέση στο μοναδικό Bridal Fashion Event

Greece the wedding destination

BridalExpo fotografies

Στο ειδικό τµήµα Greece the wedding destination θα βρείτε εξαιρετικούς προορισμούς, για να διαλέξετε τον ιδανικό και να οργανώσετε τον γάμο σου εκτός Αθηνών ή τον μήνα του μέλιτος.

Μελλόνυμφοι  από την Ελλάδα καθώς  και επισκέπτες από το εξωτερικό θα γνωρίσουν όμορφες ρομαντικές περιοχές της χώρας μας, και τις καλύτερες επιχειρήσεις για να οργανώσουν το γάμο  των ονείρων τους εκεί.

BridalExpo details photography

Στο Style Stage ειδικοί στην υγεία και την ομορφιά, θα σας περιμένουν να συζητήσετε για τις λύσεις που προσφέρει σήμερα η επιστήμη για την ομορφιά και την ενέργεια που χρειάζεστε για αυτή την ιδιαίτερη εποχή της ζωής σας, όπως μικροεπεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, μεταμόσχευση  μαλλιών, αισθητική οδοντιατρική κ.α. Θα σας δοθούν συμβουλές από διαιτολόγους, δασκάλους γιόγκα και αισθητικούς που  θα  καλύψουν τις απορίες σας αλλά και τις ανάγκες σας σχετικά με τη σιλουέτα σας, την ομορφιά και την ενέργεια που χρειάζεστε αυτή την περίοδο.

Bridal Fashion Week (26)

Bridal Fashion Week

Η Bridal Fashion Week είναι η μοναδική στην Ελλάδα Εβδομάδα Μόδας Γάμου. Eξαιρετικά catwalks υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του fashion and style expert, Μιχάλη Πάντου παρουσιάζονται σε ένα τριήμερο αφιέρωμα  αποκλειστικά για τα μελλόνυμφα ζευγάρια. Νυφικά με δυνατές σχεδιαστικές υπογραφές, βραδινά φορέματα και ανδρικά κοστούμια θα παρελάσουν από μπροστά σου σε fashion shows ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

BridalExpo andres

Στους εξαιρετικούς χώρους του Ζαππείου μεγάρου, σκηνοθετημένους με ιδιαίτερης αισθητικής επιμέλεια, τα καλύτερα μοντέλα θα εντυπωσιάσουν τις νύφες και θα ξεσηκώσουν τους γαμπρούς. Κάθε μέρα ανά δύο ώρες οι παλμοί της καρδιάς των μελλονύμφων θα χτυπήσουν σε τρελούς ρυθμούς, αποθεώνοντας τους συντελεστές. Εάν παντρεύεστε δεν πρέπει να το χάσετε για κανένα λόγο!

Info

Πού: Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα

Πότε: 12 – 13 – 14 Ιανουαρίου 2019

Ώρες λειτουργίας 11.00 – 21.00

Eίσοδος: 5 ευρώ

Διοργάνωση: Stalexpo

www.bridalexpo.gr

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα