Αν έχετε ακμή, ΜΗΝ κάνετε το ίδιο λάθος με την Kendall Jenner
Splash News / Ideal Image

Αν και γενικά οι αδερφές Kardashians κάνουν τα πάντα για να προβάλουν μία τέλεια εικόνα προς τα έξω, η Kendall Jenner είναι η μόνη που έχει μιλήσει ανοιχτά για ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο παρελθόν. Όπως πολλοί άνθρωποι, έτσι και το διάσημο μοντέλο αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με την ακμή, γεγονός που την έκανε να μην νιώθει άνετα, ειδικά όταν έπρεπε να εμφανιστεί σε κάποιο μεγάλο event.

Getty Images
Getty Images

Έχοντας δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, μετά από πολλά χρόνια θεραπειών με λέιζερ και μία σωστή ρουτίνα περιποίησης, η ίδια κατάφερε με τη βοήθεια του δερματολόγου της, Dr. Kidd, να ξεπεράσει το πρόβλημα. Ευτυχώς για εμάς, η Kendall μοιράστηκε την top συμβουλή που της έδωσε ο γιατρός της και αντιμετώπισε ένα λάθος που η ίδια έκανε και χειροτέρευε την κατάσταση. Μήπως το κάνετε και εσείς;

Το νο.1 μάθημα που πρέπει να πάρετε από τον Dr. Kidd είναι πως δεν πρέπει ποτέ να πλένετε το πρόσωπό σας με «σκληρά» προϊόντα. «Όχι στα scrub, όχι στις βούρτσες και όχι στα σφουγγαράκια. Θα πρέπει απλά να πλένεστε πολύ καλά με τα χέρια σας», εξήγησε η Kendall. Αν το δέρμα σας έχει την τάση να παρουσιάζει ακμή, τότε όλα αυτά τα προϊόντα μπορούν να την κάνουν χειρότερη και να ερεθίσουν το πρόσωπό σας. Με λίγα λόγια επιλέξτε ένα απαλό καθαριστικό προϊόν και μείνετε πιστές σε αυτό!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα