amFAR Gala: Οι αδερφές Kardashian «χτυπούν» ξανά!

Οι αδελφές Kardashian έχουν καταφέρει να γίνουν συνώνυμο του sexiness εδώ και πολλά χρόνια με τις εμφανίσεις τους, τόσο σε επίσημες red carpet περιστάσεις, όσο και σε streetstyle φωτογραφίες τους που τραβάνε οι paparazzo.

Αυτήν τη φορά, την προσοχή μας τράβηξαν η μεγαλύτερη της οικογένειας, Kourtney και η star της υπόθεσης, η Kim. Το καυτό δίδυμο έδωσε το παρών στο amFAR Gala που διεξάγεται κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη και είναι αφιερωμένο στην καταπολέμηση του AIDS και όπως ήταν φυσικό…δεν πέρασε απαρατήρητο!

Όταν το hot duo πάτησε το πόδι του στο γνωστό Cipriani της Wall Street, οι φωτογράφοι δεν σταμάτησαν να τις απαθανατίζουν και εκείνες, που λατρεύουν τα φλας, τους έδωσαν αυτό που ζητούσαν: ultra hot φωτογραφίες, έτοιμες για εξώφυλλο!

Συγκεκριμένα, η Kim έβαλε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με πολύ αισθησιακό μπούστο στην πιο μυστυριώδη απόχρωση της παλέτας, το μαύρο! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ο διεθνής Τύπος την χαρακτήρισε ως την πιο αποκαλυπτική εμφάνιση της βραδιάς.

Η Kourtney κράτησε πιο χαμηλό προφίλ, αλλά επίσης σέξι με τον δικό της τρόπο (και επίσης μαύρο!). Στο ίδιο μοτίβο με της Κιμ, έβαλε ένα maxi φόρεμα τιραντέ με σκίσιμο στο πλάι που έφτανε μέχρι ψηλά στο πόδι.

Spot the difference: Η διαφορά τους (η πιο εμφανής) δεν  ήταν άλλη από το hairlook, καθώς η μεν Kim έκανε ένα πολύ σέξι χτένισμα, με ελεύθερα μαλλιά σε ανάλαφρους κυματισμούς και η Kourtney τα είχε πιασμένα σε silky ponytail!

kim1_2

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα