Amber Heard για το σκάνδαλο με τον Johnny Depp: «Mου είπαν πως δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ»

Amber Heard για το σκάνδαλο με τον Johnny Depp: «Mου είπαν πως δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ»

Σκάνδαλο είχε ξεσπάσει στο Hollywood πριν από μερικά χρόνια, όταν η Amber Heard είχε καταγγείλει τον τότε σύζυγο της, Johnny Depp, για ενδοοικογενειακή βία. Η ηθοποιός είχε δηλώσει πως ο ηθοποιός ασκούσε τόσο λεκτική, όσο και σωματική βία.

Σήμερα, η 32χρονη είναι πρέσβειρα της Αμερικανικής Ένωσης Πολιτικών Δικαιωμάτων και με αυτό το αξίωμα έγραψε ένα κείμενο στην Washington Post για το τι συνέβη μετά τις αποκαλύψεις της και πώς της στοίχισε όλο αυτό το θέμα στην καριέρα της. Μεταξύ άλλων, λέει πως, «Τα γράφω όλα αυτά ως μια γυναίκα που έπρεπε να αλλάζει τον αριθμό τηλεφώνου της κάθε εβδομάδα γιατί ήμουν δέκτης απειλών κατά της ζωής μου. Για μήνες, σπάνια έβγαινε από το διαμέρισμά μου και όταν το έκανα, με καταδίωκαν drones και φωτογράφοι, με τα πόδια, με μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα..Ένιωθα σαν να ήμουν εγώ αυτή που δικαζόταν, στο δικαστήριο της κοινής γνώμης – και η ζωή όσο και ο βιοπορισμός μου εξαρτώταν από τις μυριάδες απόψεις ανθρώπων και ήταν πέρα από τον έλεγχό μου».

«Φίλοι και σύμβουλοι μού είπαν πως δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ, πως θα μπω στη μαύρη λίστα», γράφει προσθέτοντας ότι οι παραγωγοί μιας ταινίας στην οποία είχε συμφωνήσει να παίξει προχώρησαν σε αντικατάσταση του ρόλου της.. Επιπλέον, η ηθοποιός αποκάλυψε πως η συμμετοχή της στα μεγάλα blockbuster «Justice League» και «Aquaman» παραλίγο να ακυρωθεί, αφότου προχώρησε στις καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα