Άλλο ένα συμβόλαιο που θα κάνει πιο πλούσια την Chiara Ferragni

Η Chiara Ferragni απασχολεί από χθες τον κόσμο του Internet λίγο παραπάνω. Η πιο διάσημη fashion blogger αυτού του πλανήτη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Fedez, και επειδή ακριβώς είχε μοιραστεί με το κοινό της σχεδόν κάθε μέρα της εγκυμοσύνης της, όπως καταλαβαίνετε το γεγονός δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Παρόλα αυτά ο λόγος για τον οποίο είναι διάσημη, σίγουρα δεν είναι οι προσωπικές της στιγμές, αν και εδώ που τα λέμε, το γεγονός ότι τις μοιράζεται με όλους, την έχει βοηθήσει πολύ να γίνει αυτό που είναι σήμερα. Η Chiara έχει καταφέρει να αποκτήσει 12 εκατομμύρια followers στο Instagram και να έχει συνεργαστεί με μερικά από τα πιο σημαντικά brands και Οίκους σε όλο τον κόσμο. Η πιο πρόσφατη συνεργασία της που τράβηξε την προσοχή μας είναι αυτή με την Pomellato, όπου η διάσημη fashionista είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της νέας καμπάνιας και φωτογραφήθηκε φορώντας μερικά από τα πιο ωραία γυαλιά ηλίου και οράσεως που είδαμε για τη νέα σεζόν.

pomellato chiara

Η εν λόγω καμπάνια που φωτογραφήθηκε από τον Peter Lindbergh παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι πριν από μερικές μέρες. Η Chiara λοιπόν μοιράζεται με όλους την πορεία της μέχρι να γίνει διάσημη και μια πραγματική influencer, μιλάει για το πόσο σημαντικό είναι να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, να μην τον υποτιμάμε και να τον τοποθετούμε στη θέση που πρέπει γιατί στην πραγματικότητα μόνο εμείς ξέρουμε τι μας αξίζει. Αντιπροσωπεύει λοιπόν τη σύγχρονη εκδοχή της γυναικείας ομορφιάς, του δυναμισμού, της διορατικότητας και της δημιουργικότητας, όλων αυτών των στοιχείων δηλαδή που χρειάζονται για να καταφέρει κανείς να φτάσει στην κορυφή.

Στην καμπάνια η Chiara ποζάρει φορώντας τη σύγχρονη εκδοχή του εμβληματικού Nudo PM0046S (γυαλιά ηλίου) και το Nudo Light PM0051O (γυαλιά οράσεως). Η συλλογή και πάλι διακρίνεται από τη διαχρονική κομψότητα που έτσι κι αλλιώς χαρακτηρίζει κάθε κομμάτι με την υπογραφή Pomellato ενώ είναι εμπνευσμένη από τα κοσμήματα του Οίκου που αντιπροσωπεύουν πλήρως την αντισυμβατική και πολύχρωμη αισθητική του.

Δείτε και το video της καμπάνιας:

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα