Η άλλη πλευρά του Μπλε: Η μουσική παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε

Έχουν περάσει δέκα ολόκληρα χρόνια από τότε που οι Πυξ Λαξ, ένα από τα πλέον αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, αποχαιρέτισαν τους θαυμαστές τους και το κάθε μέλος ακολούθησε τη δική του πορεία. Πριν από τρία χρόνια ενώθηκαν και πάλι για λίγο με σκοπό να δώσουν μια συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο, η οποία συγκέντρωσε περίπου 80000 θεατές ενώ την αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης παρακολούθησαν 50000 άτομα.

Ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας βρίσκονται και πάλι μαζί στη σκηνή φέτος, με μια διαφορετική μουσική παράσταση που έχει τίτλο “Η άλλη πλευρά του Μπλε”, η οποία έχει ήδη ταξιδέψει σε χώρες της Ευρώπης -με τίτλο “The Other side of Greece”- και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για μια προσπάθεια προσέγγισης του ελληνικού πολιτισμού με το βλέμμα στο μέλλον αλλά πάντα με σεβασμό στο παρελθόν και την παράδοση. Εκτός από τα μουσικά μονοπάτια στα οποία σκοπεύουν να σας ταξιδέψουν, όσοι επιλέξετε να παρακολουθήσετε την παράσταση αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε ποίηματα μεγάλων ελλήνων ποιητών από γνωστούς ηθοποιούς. Ανάμεσά τους είναι ο Γιώργος Χωραφάς και η Νάντια Σπηλιωτοπούλου οι οποίοι θα βρίσκονται ζωντανά στη σκηνή. Η Κάτια Γέρου, ο Δημήτρης Ήμελλος και ο Αιμίλιος Χειλάκης θα απαγγείλουν μέσω βίντεο, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχουν αναλάβει ο Στάθης Λιβαθινού και η Γιολάντα Μαρκοπούλου. 

Ο χώρος όπου θα μπορείτε να απολαύσετε την παράσταση είναι το Γκάζι Live, και είναι τελείως καινούριος ενώ διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές που καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει πάνω απο 2500 θεατές. Στην είσοδο ένα έργο τέχνης του Αλέκου Φασιανού, υποδέχεται το κοινό  κάνοντας τον χώρο ακόμα πιο ιδιαίτερο.

“Η άλλη πλευρά του Μπλε” θα βρίσκεται στο Γκάζι Live από τις 22 Φεβρουαρίου και για τέσσερα μόλις Σάββατα.

Info:ΓΚΑΖΙ LIVE
Ιερά οδός 11, Γκάζι
Τηλ. 2130185040
www.gazilive.gr

Διαβάστε επίσης: La Barraca: Ανακαλύψαμε γιατί αυτό το tapas bar είναι το νέο hot spot της Γλυφάδας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα