Άλλη μια ένδειξη ότι ο αγαπημένος μας χαρακτήρας από το Harry Potter είναι μάλλον gay

Το Fantastic Beasts είναι η νέα σειρά ταινιών από τον κόσμο του Harry Potter και ουσιαστικά αποτελεί το prequel στο μεγάλο saga από τον κόσμο των μάγων που αγάπησε όλος ο κόσμος. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Eddie Redmayne ως Newt Scamander, ένας νεαρός μάγος που έχει εμμονή με τα μυθικά πλάσματα. Η πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια έσπασε τα ταμεία, οπότε ήταν απόλυτα λογικό να περιμένουμε κάποιο σίκουελ που επιτέλους έρχεται φέτος το Νοέμβρη.

Το Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald εξερευνά τις περιπέτειες του νεαρού Albus Dumbledore που υποδύεται ο Jude Law στην προσπάθεια να σώσει τον κόσμο από το χαρακτήρα του Johnny Depp, ο οποίος υποδύεται τον κακό μάγο Grindelwald. Στο trailer που θα δείτε παρακάτω ο Dumbledore λέει στο Newt ότι δεν μπορεί εκείνος να αντιμετωπίσει τον Grindelwald. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διαβάστε ακριβώς από κάτω.

fantastic beasts 2 - Copy

Αυτό λοιπόν δεν συμβαίνει επειδή δεν είναι αρκετά δυνατός, απλά όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η J.K Rowling στο παρελθόν ο Dumbledore είχε ερωτευθεί τον Grindelwald ως έφηβος. Στο παρακάτω trailer βλέπουμε αυτούς τους δύο να ενώνουν τα χέρια τους σε μία ερωτική σκηνή στην ταινία επιβεβαιώνοντας όσα έχει πει η συγγραφέας στο παρελθόν. Μένει να δούμε αν η ταινία θα μας αποκαλύψει αν αυτή η περιπέτεια είναι ένας πειραματισμός του αγαπημένου μας μάγου ή επιτέλους ο κόσμος θα γνωρίσει ότι ένας από τους πιο δυνατούς μάγους που πέρασε από την ιστορία του σύμπαντος είναι όντως gay. Δείτε το trailer παρακάτω:

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα