Άλλη μία εγκυμοσύνη στη βασιλική οικογένεια

Σχεδόν ένα μήνα πριν στο βασιλικό γάμο του Harry και τη Meghan η Pippa Middleton, αδερφή της Kate που παντρεύτηκε τον πρωτότοκο γιο της Diana και του Charles, τον William, έγινε viral για το φόρεμα της που είχε ίδιο ακριβώς print με το τσάι Arizona. Αυτό που δεν παρατήρησε κανείς είναι ότι κοιλίτσα ήταν ελάχιστα φουσκωμένη, γιατί η Pippa έκρυβε ένα μεγάλο μυστικό που μόλις επιβεβαιώθηκε.

Ποιο είναι αυτό; Το γεγονός ότι είναι έγκυος. Η Pippa μίλησε στο περιοδικό Waitrose Kitchen και αποκάλυψε ότι ευτυχώς οι δώδεκα πρώτες εβδομάδες έχουν περάσει και η καλλονή δεν υποφέρει από ναυτία όπως η αδερφή της στην τρίτη της εγκυμοσύνη. Η αδερφή της Kate αποκάλυψε ότι η εγκυμοσύνη δεν άλλαξε καθόλου τη ζωή της και έκανε μόνο μικρές αλλαγές στο καθημερινό της πρόγραμμα σε αντίθεση με τη Δούκισσα του Cambridge που στο τρίτο της παιδί στάθηκε αδύνατο να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, λόγω της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας της.

pippa middleton

Η μέλλουσα αποκάλυψε επίσης ότι δεν έχει σταματήσει να γυμνάζεται τώρα που περιμένει το πρώτο της παιδί και ότι ακόμα και αν παίρνει βάρος νιώθει το σώμα της να δυναμώνει. Ευχόμαστε τώρα που καλωσορίζουν ένα νέο μέλος στην οικογένειά της με τον James Matthews να είναι ακόμα πιο χαρούμενοι σαν ζευγάρι.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα