All about the eyes: Αυτά είναι τα trends της σεζόν στις σκιές

Από την Κωνσταντίνα Δαούτη

Φέτος το φθινόπωρο θα είναι πιο τολμηρό από ποτέ, με τα makeup looksτης σεζόν να δίνουν έμφαση στο βλέμμα. Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο hotτάσεις της περιόδου όσον αφορά στις σκιές και σας τις παρουσιάζουμε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις ακολουθήσετε και να αφήσετε την ματιά σας να μαγνητίσει τα βλέμματα.

Blue is the warmest color

Το μπλε ήταν το χρώμα που κυριάρχησε στις πασαρέλες αυτήν την σεζόν, είτε σε μορφή σκιάς είτε σε μάσκαρα με χρώμα. Ταιριάζει τόσο σε μελαχρινές όσο και σε ξανθιές ενώ στις πιο έντονές του αποχρώσεις μπορεί να υπογραμμίσει το μάτι αντί για το συνηθισμένο μαύρο ή καφέ μολύβι.

InStyle_600x600sample

Αντιγράψτε το look με σκιά Chanel από την limited edition συλλογή«Apotheosis» Les 4 Ombres στην απόχρωση 312 Quiet Revolution.

Touch of Pink

Το ροζ, ένα από τα πιο hotχρώματα της φετινής σεζόν, το είδαμε φορεμένο κυριολεκτικά από την κορυφή ως τα νύχια, από τα μαλλιά μέχρι τα παπούτσια, δεν θα μπορούσε να λείπει από τα μάτια. Ένα χρώμα ζωντανό, φρέσκο και νεανικό για όσες έχουν παιχνιδιάρικη διάθεση.

InStyle_600x600sample4

Βουτήξτε στην μαγεία του ροζ με τη σκιά Artist Shadow της Make Up Forever στην απόχρωση Neon Pink.

A pop of color

Ένα trendπου πραγματικά εκπλήσσει, ιδανικό για τις πιο τολμηρές και εκείνες που πειραματίζονται με το μακιγιάζ τους,. Μικρές ή μεγαλύτερες δόσεις χρώματος, σε απρόσμενους συνδυασμούς, «τρυπώνουν» ακόμα και στα πιο καθημερινά looksγια να τους δώσουν ένα twist.

InStyle_600x600sample5

Αντιγράψτε την τάση χρησιμοποιώντας την συλλεκτική παλέτα σκιών Lancome x Proenza Schouler Chroma Eye Shadow Palette στην απόχρωση 01 Warm.

All that Glitter

Το Glitter και το Shimmer δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα makeup trend της εποχής. Τόσο δυναμικό όσο λαμπερό χρειάζεται, μπορεί να μεταμορφώσει ένα lookαπό πρωινό σε βραδινό σε δευτερόλεπτα. Ένα δυνατό trend που θα μας συνοδεύσει τους πιο κρύους μήνες.

InStyle_600x600sample3

Δώστε λάμψη στο βλέμμα με την σκιά Sephora Colorful Eyeshadow στην απόχρωση 268 Let’s dance.

Autumn leaves

Λατρεύουμε τις σκιές στα χρώματα του φθινοπώρου. Σε ανοιχτούς τόνους του καφέ, από το βαθύ καμηλό μέχρι το χρυσαφί καφέ,  ένα look που είδαμε σε πολλές παραλλαγές, είτε ματ είτε με προσθήκη χρυσού, είναι εύκολο, κλασσικό με αίσθηση φρεσκάδας και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες.

InStyle_600x600sample7

Υιοθετήστε το look με την σκιά Bobbi Brown Shimmer Wash Eye Shadow στην απόχρωση Stone.

Smoke Gets in Your Eyes

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας το Smokey Eyes look. Σέξι και αντισυμβατικό, έχει  γίνει μέρος της καθημερινότητας μας τα τελευταία χρόνια. Φέτος, με μια μικρή ανατροπή: Είναι ελαφρώς μουτζουρωμένο, με ένα εφέ σαν να σηκωθήκαμε μόλις από το κρεβάτι. Σκιές σε σκούρα χρώματα, από το κλασσικό μαύρο, στο γκρι του ατσαλιού ως το βαθύ καφέ μας βοηθούν να το πετύχουμε.

InStyle_600x600sample6

Δημιουργήστε υπέροχα smokey eyes με τη σκιά Tom Ford Shadow Extreme στην απόχρωση Black.

Σκιά και μόνο

Σε συνδυασμό με τα trendsπου αναφέραμε παραπάνω, οι statement σκιές είναι το σήμα-κατατεθέν της σεζόν. Έντονα χρώματα σε μεγάλες ποσότητες, τραβούν την ένταση στο βλέμμα. Εάν επιλέξετε αυτό το look κρατήστε το υπόλοιπο πρόσωπο σε ουδέτερους τόνους, σχεδόν άβαφο, για μια αίσθηση φρεσκάδας.

InStyle_600x600sample2

Αντιγράψτε την τάση χρησιμοποιώντας Kat Von D Metal Crush Extreme Highlighter στην απόχρωση Gravitron.

Από εμάς, καλούς πειραματισμούς!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα