Άλκηστις Μαραγκουδάκη: Η επίσημη ανακοίνωση για το τέλος από το ΣΚΑΪ και η νέα αρχή στο Epsilon

Άλκηστις Μαραγκουδάκη μετά από περισσότερο από τρία χρόνια, σταματά να συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Πριν λίγη ώρα το κανάλι εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση για το τέλος της συνεργασίας τους, η οποία αναφέρει: «Η  Άλκηστις Μαραγκουδάκη,  Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΙ από τον Φεβρουάριο του 2014, αποχωρεί από τον σταθμό.

Η Άλκηστις, αυτά τα τέσσερα χρόνια, είχε σημαντική συμβολή στην πετυχημένη πορεία  του ψυχαγωγικού προγράμματος  του σταθμού.
Η  διοίκηση του ΣΚΑΙ την ευχαριστεί για τη συνεργασία και εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα επαγγελματικά της σχέδια». Σήμερα μέσα από το Πρω1νό λοιπόν, έγιναν γνωστά τα νέα επαγγελματικά σχέδια της. Όπως ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη συζητά με το Epsilon!  «Παρασκευή η Άλκηστις Μαραγκουδάκη έφυγε από το ΣΚΑΪ… Συζητάει να πάει στο Epsilon και σήμερα την περιμένουν στο κανάλι για μία εθιμοτυπική επίσκεψη, να γνωρίσει τον γενικό διευθυντή, Ed Hall, να δει τα πλατό..», τόνισε η δημοσιογράφος. Δείτε το βίντεο. Peoplegreece.com]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα