Alicia Keys: Μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή των Reebok Classics

Η Alicia Keys λάτρεψε τα Reebok όταν ήταν μικρή, τα έβαλε στην καθημερινότητα της μεγαλώνοντας, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με το brand πριν 2 χρόνια, και σήμερα παρουσιάζει την 5η της συλλογή Reebok Classics x Alicia Keys για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014.  Έντονα χρώματα και ροκ στοιχεία είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της νέας αυτής συλλογής η οποία είναι εμπνευσμένη από την ίδια την πόλη για ανθρώπους που ζουν σε αυτήν.

Όπως σε κάθε συλλογή, η Alicia επιλέγει να μεταμορφώσει κάποιο διαχρονικό sneaker των Reebok Classics και για την ανοιξιάτικη συλλογή 2014 επέλεξε να μεταμορφώσει το Classic Court παρουσιάζοντας το A. Keys Court. Πρόκειται για ένα retro sneaker με έντονα στοιχεία από το αγορίστικο στυλ της ίδιας και την αγάπη της για το μπάσκετ. Η σειρά συνδυάζει urban style με rock στοιχεία, punk λεπτομέρειες με σκούρα χρώματα καθώς και ιδιαίτερα υλικά με τρουκς. Μεγάλα διακοσμητικά στοιχεία, αντιθέσεις χρωμάτων και υλικών δημιουργούν ένα μοντέρνο statement για μία ιδιαίτερη συλλογή η οποία σας περιμένει να την ανακαλύψετε.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ειλικρινά, είμαι ερωτευμένη με τα A.Keys Court, και όχι επειδή τα σχεδίασα εγώ! Πάντα ήμουν λίγο αγοροκόριτσο και το να έχω την ευκαιρία να βάλω τη δική μου αισθητική σε ένα μπασκετικό μοντέλο είναι τιμή μου. Λατρεύω το πώς αυτά τα sneakers συνδυάζουν cool και street γραμμές, καθώς αντιπροσωπεύουν  ταυτόχρονα τη γυναικεία αλλά και την ατίθαση πλευρά μου. Η Reebok στήριξε την  επιθυμία μου να επαναφέρουμε το iconic στυλ του μπάσκετ με ένα θηλυκό και μοντέρνο τόνο, παρουσιάζοντας το τολμηρό A.Keys Court.»

Διαβάστε ακόμη:

Harper Beckham: Ανακηρύχθηκε το πιο καλοντυμένο παιδί στον κόσμο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα