Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Ο λόγος που χώρισαν οριστικά πριν από το γάμο στις 23 Σεπτεμβρίου

Το περασμένο Πάσχα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε πρόταση γάμου στη μέχρι πρότινος σύντροφό του, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, στο ταξίδι τους στη Βενετία. Η ημερομηνία που είχαν ορίσει να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ήταν η 23η Σεπτέμβρη, πράγμα που όμως δε θα συμβεί, μιας και σύμφωνα με δημοσιεύματα του DownTown το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους.
Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Αλέξανδρος και η Αλεξάνδρα, αφού είχαν ετοιμάσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους, αποφάσισαν να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές στην Πάτμο. Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και βλέπαμε κοινές τους φωτογραφίες από τις διακοπές, κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο από βραδινή έξοδο, η δημοσιογράφος ανακάλυψε κάποια μηνύματα στο κινητό του ηθοποιού από πρώην σύντροφό του. Ο τσακωμός ήταν έντονος και ο χωρισμός μονόδρομος.
H τελευταία τους κοινή φωτογραφία από την Πάτμο, στις 13 Αυγούστου. Σύμφωνα με το Down Town ο Μπουρδούμης επέστρεψε στην Αθήνα και η Χατζηγεωργίου συνέχισε τις διακοπές της στην Πάτμο, αφού πρώτα ακύρωσε το γάμο τους. Παρακάτω και το αινιγματικό post της δημοσιογράφου, λίγες μέρες μετά την είδηση του χωρισμού τους:
Πηγή: Ladylike.gr
]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα