Ακόμα ένα τέλειο παλτό για τη Meghan Markle, ακόμα ένας έρωτας για εμάς
Getty Images

Η Meghan Markle είναι εδώ και μερικούς μήνες στο προσκήνιο. Όλοι ασχολούνται μαζί της και όχι άδικα, αφού πρόκειται να γίνει η νέα πριγκίπισσα εφόσον θα παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry. Εμείς βέβαια ασχολούμαστε κυρίως με το στιλ της και προς το παρόν αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως ο χειμώνας της πάει πολύ. Γιατί; Μα γιατί φοράει το ένα τέλειο παλτό μετά το άλλο. Αχ αυτά τα παλτό της Meghan, είναι όλα πανάκριβα και super stylish και θα θέλαμε πολύ να τα έχουμε στη συλλογή μας. Εκτός των άλλων, έχει φροντίσει να επιλέξει και όλα αυτά τα basics που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, με αποτέλεσμα να τα φανταζόμαστε πάνω μας κάθε φορά που τη βλέπουμε να τα φοράει.

meghan markle, harry
Getty Images

Το τελευταίο λοιπόν που φόρεσε ήταν Stella McCartney. Ναι, έχουμε και μια μικρή αδυναμία στη βρετανή σχεδιάστρια, οπότε, όπως καταλαβαίνετε δε θέλουμε και πολύ. Όταν είδαμε αυτό το μαύρο, σε ίσια γραμμή παλτό, που είχε μια μεγάλη ζώνη την οποία μάλιστα έδεσε σε έναν πολύ κομψό φιόγκο, δε θέλαμε και πολύ. Το ερωτευτήκαμε και η Meghan που το επέλεξε ανέβηκε λίγο ακόμα στην εκτίμησή μας, στιλιστικά τουλάχιστον. Έξτρα πόντους παίρνει επίσης επειδή το συνδύασε με total black σύνολο και «έσπασε» διακριτικά όλο αυτό το μαύρο με μια μικρή τσάντα σε σκούρο πράσινο.

meghan markle, harry
Getty Images

Υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι και αυτό το look της δεν ήταν υπέροχο; Εμείς πάντως της δίνουμε και πάλι πολύ πολύ μεγάλο βαθμό.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα