Aυτή η εφαρμογή θα αλλάξει τον τρόπο που κάνετε shopping

H κολλητή μου φίλη έχει κάνει το Αθήνα – Λονδίνο, Παγκράτι – Κολιάτσου γιατί εκεί βρίσκεται ο έρωτας της ζωής της. Όπως καταλαβαίνετε το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έχει γίνει το δεύτερο σπίτι της και στα Hellenic Duty Free Shops της απευθύνονται πλέον με το μικρό της όνομα.

Πρόσφατα λοιπόν πληροφορήθηκε ότι αυτή η ταλαιπωρία που τραβάει για να συναντήσει το σύντροφό της στην πρωτεύουσα της Γηραιάς Αλβιόνας επιβραβεύεται. Δηλαδή, όχι ακριβώς η ταλαιπωρία, αλλά η συνέπεια και η αφοσίωση που δείχνει στα Hellenic Duty Free Shops.

Με πήρε όλο χαρά λοιπόν μία μέρα από το αεροδρόμιο και μου λέει: «σου πήρα τη νέα κολόνια του αγαπημένου οίκου, ένα μικρό μαύρο φόρεμα, μία αντιρυτιδική κρέμα επώνυμου οίκου καλλυντικών και ένα υπέροχο φουλάρι». «Παιδί μου, καταξοδεύτηκες. Γιατί;», τη ρωτάω. «Επειδή είμαι καλός άνθρωπος και τόσο αφοσιωμένη πελάτισσα των Ηellenic Duty Free Shops, που έγινα μέλος στην εφαρμογή Red Application by Dufry και έχω πια μόνιμες εκπτώσεις, αποφάσισα να το γιορτάσω», μου απαντάει.

Εύλογη η απορία μου και η ανάγκη περαιτέρω εξηγήσεων. Τι είναι αυτό το Red; Μου λέει λοιπόν ενθουσιασμένη: «είναι ένα πρόγραμμα  που με επιβραβεύει για τις αγορές μου στα Hellenic Duty Free Shops και σε όλα τα καταστήματα της Dufry  και παράλληλα μου προσφέρει αποκλειστικά προνόμια. Απευθείας εκπτώσεις, δωροεπιταγές και προνόμια για τα ταξίδια».

Με το άγχος μήπως χάσει την πτήση της, συνεχίζω να της ζητάω πληροφορίες. Και πώς γίνεται αυτό; Πώς λειτουργεί  η εφαρμογή; Τι πρέπει να κάνω;

«Παιδί μου, είναι πολύ απλό. Εγώ κατέβασα την εφαρμογή RED by Dufry εντελώς δωρεάν στο smartphone (λειτουργεί και για Android και για iOS) και έγινα απευθείας έγινα απευθείας Silver μέλος.  Τώρα έχω άμεσα έκπτωση 5% σε όλες τις αγορές μου. Με κάθε  ευρώ αγορών  παίρνω  5 πόντους και ανάλογα με τους πόντους που συγκεντρώνω  μπορώ να ανέβω κατηγορία. Να σου δώσω ένα παράδειγμα:  εάν συγκεντρώσω  2.000 πόντους γίνομαι Gold μέλος και η έκπτωση μου ανεβαίνει στο 7%, εάν πάλι συγκεντρώσω 5.000 πόντους γίνομαι Platinum μέλος και απολαμβάνω έκπτωση 10%.  Για την ευκολία, να ξέρεις ότι υπάρχει  QR Code το οποίο καταγράφει την κατηγορία που ανήκουμε ως επιβάτες για να προσφέρει τις εκπτώσεις και τα οφέλη που μας αναλογούν».

Εκείνη τη στιγμή, έγινε ανακοίνωση για την πτήση της φίλης μου, πάντα προς Λονδίνο, και με έκλεισε βιαστικά λέγοντάς μου, «άντε ξεκίνα τα ταξίδια, για να κάνεις βόλτες στα Duty Free Shops, να ψωνίζεις και να γίνεις μέλος και εσύ της RED by Dufry».

Με έπεισε! Έκλεισα ήδη το επόμενο μου ταξίδι και επειδή με άφησε και με άλλες απορίες μπήκα στο https://red.dufry.com/redapp/gr/index.html

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα