Με αγάπη από τη Nuxe: Η κρέμα που επαναφορτίζει την επιδερμίδα

Η Nuxellence® Jeunesse είναι η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια Nuxe. Πρόκειται για την 1η λεπτόρευστη κρέμα Νεότητας και Λάμψης, την 1η φυτική μπαταρία που επιδιορθώνει το μιτοχονδριακό DNA ώστε να επαναφορτίζει το δέρμα προσφέροντας νεότητα και λάμψη για μεγάλο χρονικό διάστημα, για τις γυναίκες όλων των ηλικιών.

Η ολοκαίνουργια Nuxellence® Jeunesse λειτουργεί σε 3 βασικά σημεία:

1.      Επαναφόρτιση. Η Nuxellence δρα στην καρδιά των κυττάρων της επιδερμίδας, επαναφορτίζοντας τα με ενέργεια και εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία τους και επιδιορθώνοντας το Μιτοχονδριακό DNA που αποτελεί βασικό παράγοντα στη γήρανση του δέρματος.

2.      Αποτελεσματικότητα. Το δέρμα πολύ γρήγορα είναι ορατά πιο νέο, πιο απαλό και ανακτά τη λάμψη του. Η σύνθεση του προϊόντος έχει 10 κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες και επιστημονικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

3.      Καθημερινή Χρήση. Η Nuxellence® Jeunesse γίνεται το βασικό προϊόν στην καθημερινή σας περιποίηση. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μόνη της ή πριν από το καθημερινό σας προϊόν περιποίησης. Ο συνδυασμός κάνει το δέρμα σας πιο δεκτικό στα συστατικά των προϊόντων και τα οφέλη στο δέρμα σας μεγαλύτερα.

Είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, ελαφριά, δεν αφήνει λιπαρότητα και θα τη βρείτε στα φαρμακεία στην τιμή των 52,50€. Ακόμα περιμένετε;

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα