Αυτός ο δισεκατομμυριούχος μετά το διαζύγιό του, έκανε γιγαντοαφίσα μια φωτογραφία του με τη νέα του σύζυγο
Instagram @heathermeissner

Ο Harry Macklowe ήταν παντρεμένος πάνω από 50 χρόνια με τη σύζυγό του Linda, όταν στα 81 του αποφάσισε να χωρίσει και να παντρευτεί μια νεότερη γυναίκα. Η δίκη για το διαζύγιο κράτησε 14 εβδομάδες και τελικά η περιουσία του πρώην ζευγαριού μοιράστηκε στη μέση με τον καθένα να βγαίνει από τον γάμο με περιουσία 1 δισεκατομμυρίου.

Ο μεγιστάνας μεσίτης ακινήτων θέλησε να γιορτάσει το διαζύγιό του αλλά και να δείξει σε όλους τη νέα του σύζυγο με τον πιο ευρηματικό τρόπο, κάνοντας γιγαντοαφίσα μια φωτογραφία του με την πανέμορφη νέα γυναίκα του, Patricia Landeau, και εγκαθιστώντας την σε ένα από τα κτίριά του στη Park Avenue της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Macklowe το έκανε αυτό ως «μια δήλωση αγάπης» προς τη σύζυγό του με μια αφίσα που είναι μεγαλύτερη από την διάσημη πινακίδα «Hollywood» στο Λος Άντζελες!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RUMOR BUS (@rumorbus) on


«Επειδή δεν παντρεύτηκα στα Hamptons το καλοκαίρι δεν μπόρεσα να νοικιάσω αεροπλάνο με banner που να κάνει βόλτα στην ακτογραμμή. Και σκέφτηκα ότι έχω ένα κτίριο γιατί να μην βάλω εκεί ένα banner;» είπε ο μεγιστάνας και το πραγματοποίησε, κάνοντας έκπληξη τόσο στους Νεουορκέζους όσο και στην πρώην γυναίκα του που πλέον δεν μπορεί να ξεχάσει το γεγονός ότι ο επί 50 χρόνια σύζυγός της πλέον έχει παντρευτεί μια άλλη γυναίκα.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα